Goran i Nives Ivanišević na Instagramu su podijelili fotografije iz šetnje sa sinom Oliverom.

Galerija


Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (49) i njegova supruga Nives (39) obradovali su svoje pratitelje na Instagramu rijetkim zajedničkim fotkama.

Vezani članci Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević pozirala s kolegom pa je upitali gdje je Goran, a ona spremno odgovorila na to Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević zabilježila romantičan trenutak s Goranom, na rijetkoj zajedničkoj fotki izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana!

Par je sunčani dan proveo u šetnji gradom sa sinčićem Oliverom kojeg je Nives s leđa pokazala na fotki uz koju je podijelila i jednu na kojoj pozira s Goranom.

"Moji dečki", napisala je radijska voditeljica u opisu objave kojom je obradovala svoje pratitelje, a iste reakcije izazvao je i Goran koji je također na svojem Instagramu podijelio sličnu fotografiju kao i Nives, na kojoj zaljubljeno gledaju jedno u drugu.Tenisač je svojim pratiteljima uz fotku poželio sjajan dan, a mnogi su primijetili da je njegov već takav.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amer te 13-godišnjeg sina Emanuela.

Andrej Kramarić oženio se dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom čeka dijete! Pogledajte prve fotke presretnih mladenaca

Svi znaju sadašnju suprugu Željka Joksimovića, no rijetki znaju kako izgleda njegova bivša, evo tko je ona!