Sitže prinova?

Ivanišević postaje tata po treći put? Lijepa Nives navodno trudna

Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) +0 Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) Galerija

Goran i Nives Ivanišević navodno čekaju svoje prvo dijete. Lijepa voditeljica povjerila se, tvrdi izvor blizak paru, svojim kolegama na radiju na kojem radi.

Goran Ivanišević postaje otac po treći put? Naime, njegova supruga Nives pohvalila se svojim kolegama na radiju lijepom viješću o svojoj prvoj bebi. Izvor blizak paru potvrdio je za Večernji list da je Nives trudna po prvi put. Dodali su da se voditeljica lijepom viješću pohvalila kolegama, prenose 24sata.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Nives se za Ivaniševića udala u tajnosti krajem prošle godine. Svadbu su imali u Zagrebu. Voditeljica i bivši tenisač uglavnom skrivaju svoju ljubav, osim kada se Nives ponekom fotografijom pohvali na društvenim mrežama. Goran ima još dvoje djece, koje je dobio u prvom braku, dok će za Nives ovo biti prvo dijete.

 

My

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene