bez puno riječi

Goran Bogdan javno podržao kolegice i slikovito, ali i posve jasno poručio što misli o zlostavljačima

Goran Bogdan u filmu - 2 Goran Bogdan u filmu - 2 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan u filmu - 2 Goran Bogdan u filmu - 1 Goran Bogdan - 1 Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) +0 Goran Bogdan Galerija

Goran Bogdan je na Instagramu pružio podršku žrtvama zlostavljanja na vrlo upečatljiv način.

Glumac Goran Bogdan (40) na Instagramu je pružio javnu podršku kolegici Danijeli Štajnfeld i svim drugim žrtvama zlostavljanja.

Pogledaj i ovo showbuzz uzikivali mu svašta Nasmiješeni glumac došao u policiju dati izjavu o optužbi za silovanje pa imao incident s prolaznicima

Nije trošio puno riječi, ali je slikovitom objavom jasno poručio na čijoj je strani.

"Nisam tražila....šta nije jasno!" napisao je Bogdan uz fotografiju na kojoj nosi haljinu i pokazuje srednji prst, a svoj stav je naglasio i heštegovima "ne dam te sestro", "dosta je bilo" i "no pasaran".

Njegova je objava na društvenoj mreži naišla na golemo odobravanje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

Podsjetimo, 37-godišnja srpska glumica Danijela Štajnfeld optužila je kolegu Branislava Lečića (65) d ju je silovao. Glumica je ispričala da je traumatično iskustvo doživjela kada je imala 21 godinu, a identitet svojeg napadača je potvrdila nekoliko mjeseci nakon što je snimila dokumentarni film "Drži me čvrsto", u kojem je otkrila da je bila žrtva silovanja.

Nakon optužbi oglasio se i sam Lečić.

"Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam u bilo kojem trenutku odgovarati u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskreditira", izjavio je za B92.

Inače, Lečić se bio oglasio kada je glumica Milena Radulović otkrila da ju je silovao vlasnik beogradske glumačke škole Miroslav Aleksić, i tada je tvrdio da osuđuje i prezire nasilje, naročito prema ženama, te je poručio da sve žrtve imaju njegovu podršku.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +11 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene