Goran Bogdan je na Instagramu pružio podršku žrtvama zlostavljanja na vrlo upečatljiv način.

Galerija


Glumac Goran Bogdan (40) na Instagramu je pružio javnu podršku kolegici Danijeli Štajnfeld i svim drugim žrtvama zlostavljanja.

Vezani članci Branislav Lečić Moćnik kojeg je srpska glumica optužila za silovanje dobro je poznat domaćoj publici, a evo kako je 2018. godine govorio o ženama Danijela Štajnfeld Srpska glumica otkrila ime misterioznog moćnika iz javnog života za kojeg tvrdi da ju je silovao, on je poznati glumac i bivši ministar kulture

Nije trošio puno riječi, ali je slikovitom objavom jasno poručio na čijoj je strani.

"Nisam tražila....šta nije jasno!" napisao je Bogdan uz fotografiju na kojoj nosi haljinu i pokazuje srednji prst, a svoj stav je naglasio i heštegovima "ne dam te sestro", "dosta je bilo" i "no pasaran".

Njegova je objava na društvenoj mreži naišla na golemo odobravanje.

Podsjetimo, 37-godišnja srpska glumica Danijela Štajnfeld optužila je kolegu Branislava Lečića (65) d ju je silovao. Glumica je ispričala da je traumatično iskustvo doživjela kada je imala 21 godinu, a identitet svojeg napadača je potvrdila nekoliko mjeseci nakon što je snimila dokumentarni film "Drži me čvrsto", u kojem je otkrila da je bila žrtva silovanja.

Nakon optužbi oglasio se i sam Lečić.

"Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam u bilo kojem trenutku odgovarati u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskreditira", izjavio je za B92.

Inače, Lečić se bio oglasio kada je glumica Milena Radulović otkrila da ju je silovao vlasnik beogradske glumačke škole Miroslav Aleksić, i tada je tvrdio da osuđuje i prezire nasilje, naročito prema ženama, te je poručio da sve žrtve imaju njegovu podršku.

Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

Dugo se borio s viškom kilograma, nakon toga je nestao iz javnosti, a sad je snimljen prvi put nakon dvije godine