Miljenik žena

Goran Bogdan pohvalio se novim imidžem, pišu mu da izgleda čak 20 godina mlađe, a komentaru nije odolio ni Tarik Filipović

Goran Bogdan Goran Bogdan Goran Bogdan/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan Goran Bogdan u filmu - 2 Goran Bogdan - 4 Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan (Foto: Instagram) +0 Goran Bogdan Galerija

Goran Bogdan objavio je Instagramu fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom pa dobio niz komplimenata na račun izgleda.

Jedan od naših najpoznatijih glumaca i miljenik žena Goran Bogdan pokazao je na profilu na Instagramu novi imidž koji je promijenio zbog nove uloge, a njegove su obožavateljice zaključile da mu sjajno pristaje i da izgleda 20 godina mlađe.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan "Daleko bilo" Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

"Idemo, snimanje", napisao je 41-godišnji Goran uz fotografiju na kojoj pozira s kraćom frizurom i otkrio da snima novi projekt u Crnoj Gori.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

"Woow", "Dečec", "Opa, opa 20 godina mlađi", "Jedostavno si mi najljepši", "Legendo", "Odličan", "Preljepoto", "Lijepi Goki", "Eto te, čovjek konačno", poručili su mu u komentarima, a pohvalio ga je i kolega Tarik Filipović.

Nažalost brojnih obožavateljica Goran je krajem prošle godine obnovio ljubavnu vezu s kolegicom Jovanom Stojiljiković i to nekoliko mjeseci nakon što su prekinuli.

Bivši par ponovno se zbližio na snimanju nove serije u Hrvatskoj, prenosi Nova.rs. Još ranije je otkriveno kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu molgi često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. Čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove, a nekoć skladan par ponovno uživa u ljubavi.

Podsjetimo, Goran i Jovana vezu su započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu.

Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko pričaju o svom privatnom životu, neki detalji su se ipak saznali. O prekidu se počelo pisati početkom prošle godine, a presudila im je udaljenost. Par se još nije javno oglasio o pomirenju.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt - 4 Victoria Silvstedt - 3 Victoria Silvstedt - 1 Victoria Silvstedt - 2 +5 Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Celebrity Seksi plavuši umalo je sve ispalo iz tijesnog topića, a da svi zure u nju već se dobro navikla

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sharleen Spiteri - 2 Sharleen Spiteri - 1 Sharleen Spiteri - 3 Sharleen Spiteri +10 Sharleen Spiteri - 2 Nekad i sad Bila je velika zvijezda 90-ih i s kultnim je bendom nizala hit za hitom, a danas ju rijetko viđamo u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene