''K'o Kate Moss''

Goran Bogdan objavio svoju golu fotku, time je najavio događaj bitan za njegovu blisku prijateljicu, javio mu se i slavni kolega glumac

Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan - 3 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan - 4 Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan Goran Bogdan (Foto: Instagram) Goran Bogdan (Foto: Instagram) Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan - 1 Goran Bogdan +0 Goran Bogdan u filmu - 1 Galerija

Goran Bogdan na Instagramu je objavio golu fotografiju koju je snimila njegova prijateljica Maja Grbešić.

Jedan od najpoželjnijih domaćih glumaca Goran Bogdan učvrstio si je tu titulu najnovijom fotografijom koju je objavio na svom profilu na Instagramu, a na kojoj pozira u potpunosti gol.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan "Daleko bilo" Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

40-godišnji Goran podijelio je sa svojim pratiteljima fotografiju kojom najavljuje izložbu svoje prijateljice i autorice Maje Grbešić, a u komentarima mu se javio i slavni kolega i zvijezda serije "La Casa de Papel" Luka Peroš.

"Ko Kate Moss, bogareti", napisao mu je Luka, a Goran odgovorio "ništa manje".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

Fotografija je oduševila Goranove obožavateljice koje mu se nisu mogle dovoljno nadiviti u komentarima.

"Predobra slika", "Kakva fotografija, komplimenti i fotografu i modelu", "Perfektno", "Apsolutno sjajno", "Lijepo", "Opalac, macane", "Ajme meni, tebe", "Kako je dobra fotografija!!! Odlično, bravo na hrabrosti", "Jednostavan, a tako poseban!", "Vrh fotka", "Hladno je, ugrij me", "Wow koja fotka... I vizualno i poruka i dubina. Moćno!", "Ljepotane, može li jedna takva ali u boji, da nije crnobijela?", samo su neki od komentara koje je dobio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene