Jedan od najpoželjnijih!

Goran Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, vidi se da ne vole privlačiti pozornost!

Goran Bogdan Goran Bogdan Grgo Jelavić/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 4 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 5 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Goran Bogdan In Magazin: Goran Bogdan - 2 In Magazin: Goran Bogdan - 3 +6 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Galerija

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković snimljeni su zajedno na Ponta Lopud Film Festivalu.

Naš proslavljeni glumac Goran Bogdan i njegova djevojka, srpska glumica Jovana Stojiljković pojavili su se zajedno na svečanom otvorenju drugog Ponta Lopud Film Festivala, gdje su ih kamere snimile dok su zajedno sjedili u publici.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan i Jovana Stojiljković ovakvoga ga rijetko viđamo Dobro raspoloženi Goran Bogdan u društvu 11 godina mlađe djevojke iznenadio promjenom koja se dogodila preko noći!

Par se pojavio u opuštenim, ljetnim izdanjima, ona u kratkoj lepršavoj haljinici, a on u kratkim hlačama i košulji. Nakon što su pozorno pratili pozdravni govor oskarovca, redatelja Joela Coena pozirali su okupljenim fotografima, međutim ne zajedno.

Inače ne vole privlačiti veliku pozornost detaljima privatnog života, ali 41-godišnji Goran i 30-godišnja Jovana, koja je široj publici najpoznatija po hit-filmu "Južni vjetar", obnovili su svoju vezu krajem prošle godine i to nekoliko mjeseci nakon što su bili prekinuli.

Bivši par ponovno se zbližio na snimanju nove serije u Hrvatskoj, prenosi Nova.rs. Još ranije je otkriveno kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. Čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove, a nekoć skladan par ponovno uživa u ljubavi.

Podsjetimo, Goran i Jovana vezu su započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko pričaju o svom privatnom životu, neki detalji su se ipak saznali.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Ben Affleck - 3 +11 Ben Affleck - 2 Celebrity Affleck izgubio živce dok ga je Jennifer ljubila, baš ga je pogodila jedna stvar, a ona se trudila sve popraviti

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Frances Bean Cobain - 3 Frances Bean Cobain - 2 Frances Bean Cobain - 1 Frances Bean Cobain - 5 +2 Frances Bean Cobain - 4 Nekad i sad Kći nikad prežaljenog glazbenika živi na njegov račun i majka joj se godinama nije smjela ni približiti, a evo kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene