Srpski mediji tvrde da će ulogu Zome Zdravkovića u filmu Željka Joksimovića dobiti glumac Goran Bogdan.

Galerija


Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih pjevača u regiji, Željko Joksimović planira snimiti film o životu slavnog umjetnike Tome Zdravkovića kao svoj prvijenac, a glavnu ulogu trebao bi glumiti hrvatski glumac Gordan Bogdan, piše srpski Kurir.

Vezani članci Jovana i Željko Joksimović - 2 Svi znaju sadašnju suprugu Željka Joksimovića, no rijetki znaju kako izgleda njegova bivša, evo tko je ona! Sandi Cenov - 2 Što stariji, to bolji! Tko su domaći zavodnici koji su s godinama sve poželjniji i šarmantniji?

Naime, bit će to biografska drama čije bi snimanje trebalo početi na proljeće, a u njoj će biti osim Zdravkovićeva tragičnog života biti prikazana i priča o njegovoj velikoj ljubavi, a u priči će se naći i lik tragično preminule pjevačice Silvane Armenulić.

"Mjesecima je trajala potraga za glumcem koji bi mogao igrati Tomu. U narednim danima bit će objavljeno da je ulogu dobio Goran Bogdan. On može na pravi način prikazati jednu takvu ličnost kao što je bio Zdravković. Toma je imao teško djetinjstvo, živio je burno kao što je i opisao i u svojim pjesmama", izjavio je neimenovani izvor blizak produkciji.

I dok je pitanje glavnog glumca navodno riješeno, još uviijek traje potraga za glumicom koja će utjeloviti Silvanu.

"Za Silvanu konkurira nekoliko glumica, a možda na kraju tu ulogu odigra i neka pjevačica. Kasting je i dalje u tijeku i autori su na mukama. Željko jedva čeka da krene snimanje filma, na kojem je radio gotovo godinu i pol dana. On sam se neće okušati kao glumac" otkrio je izvor Kuriru.

Željko je za cijeli projekt dobio veliku podršku Tomine supruge Gordane, a Goran Bogdan zasad nije službeno potvrdio kako je njegovu ulogu dobio baš on.

Navodna ljubavnica poznatog pjevača osunčala zanosno tijelo pod meksičkim suncem