Pomalo zabrinjavajuće

Goran Bare snimljen kako tetura autocestom, video se u kratkom roku proširio društvenim mrežama

Goran Bare (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bare (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Goran Bare (Miranda Cikotic/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Anđa Marić i Goran Bare (Foto: Instagram) Anđa Marić i Goran Bare (Foto: Instagram) Goran Bare +3 Goran Bare Galerija

Goran Bare snimljen je kako tetura autocestom Zagreb-Pula, a snimka se brzo proširila društvenim mrežama.

Naš popularni rocker i frontmen benda Majke, 56-godišnji Goran Bare poznat je po svom osebujnom karakteru i ponašanju, no sada se na društvenim mrežama pojavila snimka koje je mnoge zabrinula.

Pogledaj i ovo Goran Bare ''Rekao sam...'' Goran Bare o cijeni svoje iskrenosti: ''Ako sam već došao na ovaj svijet bez da me itko išta pitao, onda ću po svom''

Naime, u snimci se vidi kako Goran tetura autocestom i nešto priča, dok u rukama drži bočicu vode. Video je navodno snimljen na relaciji Zagreb - Pula, a upravo je u Puli Goran nedavno održao koncert sa svojim bendom.

Goran je u više navrata otvoreno progovorio o svom dugogodišnjem problemu s ovisnošću i preostalim životnim planovima.

"Ja sam još uvijek na metadonu, ali mislim da je za mene prekasno", izjavio je Goran u intervjuu za 24 sata prije nekoliko godina i dodao kako misli da mu je preostalo još kojih 15, 16 godina života. U tom razdoblju planira snimiti još 2 do 3 albuma na koja će biti ponosan.

Priznao je tada i kako slava ne donosi samo lijepe stvari već ima i loših. Pogotovo mu je bilo teško jedno razdoblje kada se povukao iz javnosti jer nije imao mira pa nije htio izlaziti iz kuće.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene