Elizabeth Hurley još od svoje 29. godine predstavlja proizvode kuće Estee Lauder, a ima i vlastitu liniju kupaćih kostima za koje je i sama model.

Galerija


Elizabeth Hurley jedna je od najpopularnijih glumica i modela iz Engleske, a svojom ljepotom oduševljava brojne obožavatelje na društvenim mrežama. 54-godišnja glumica često objavljuje fotografije na svom Instagramu, a posljednjom fotografijom šokirala je svoje pratitelje time što iz dana u dan izgleda sve bolje.

Vezani članci Elizabeth Hurley - 1 U 56. izgleda bolje nego ikad, a pohvalila se i svojom seksi starijom sestrom Anna Eberstein Smirila je zavodnika kojem su fetiš bile prostitutke, a nije joj smetalo ni što je dobio dijete s drugom

Hurley još od svoje 29. godine predstavlja proizvode kuće Estee Lauder, a u međuvremenu je ostvarila zavidnu glumačku karijeru. Glumica je također i poslovna žena, a posjeduje vlastito carstvo kupaćih kostima. Sama je model u promociji kupaćih kostima, a nedavno je objavila i tko fotografira sve što ona objavljuje na svom Instagramu.

17-godišnji Damian Hurley, sin popularne glumice, tajnoviti je fotograf svih majčinih fotografija. Britanski mediji isticali su kako je mladiću vjerojatno neugodno fotografirati majku za njezinu liniju kupaćih kostima, a uočili su i njegovu sjenu na brojnim njezinim fotografijama. Fanovi su pisali da je veza Elizabeth i njezina sina jako čudna, no oni se na to ne obaziru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balmy nights 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Glumica je poznata po svojoj vezi s glumcem Hughom Grantom, a sina ima s filmskim producentom Steveom Bingom. Nakon što je rodila 2002. godine, Elizabeth je sina nazvala Damien, a Bing je odbacio sve tvrdnje da je on otac. Ipak, DNK test dokazao je da je zaista otac glumičina djeteta.

Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice