Klasično privlačenje pažnje ili okretanje nove stranice u životu, nitko ne zna sa sigurnošću. Brent Ray Fraser, poznatiji kao goli slikar, obrisao je sve objave na profilu na Instagramu.

Galerija


Nekako sumnjamo u to da ste zaboravili ovog osebujnog kanadskog umjetnika.

Vezani članci Čuda s Instagrama Instagramuše u akciji: Njihove nadasve čudne objave vratit će vam vjeru u čuda Maja Šuput i Ron Holsey Maja ima poruku za Amerikanca koji ju je očarao čim ga je prvi put vidjela: ''Da se mene pita...''

Njegovo je ime Brent Ray Fraser, a riječ je o umjetniku koji se hrvatskoj publici predstavio u popularnom showu "Supertalent". Tamo je na pozornici naslikao sliku uz pomoć penisa, što je šokiralo žiri, ali i javnost.

Ipak, ženski dio publike primijetio je i kako je Brent savršeno isklesan, a njegovu se tijelu nadivila i pjevačica Maja Šuput kao jedna od članica žirija.

Stoga ne čudi da je Kanađanin postao velika zvijezda među hrvatskom publikom, koja ga je potražila i na društvenim mrežama.

Brent je bio vrlo ažuran na svom profilu na Instagramu, na kojem je objavljivao golišave fotografije i videouratke, ali i snimke s nastupa koje je gledalo više od 14 tisuća ljudi.

Ipak, sadržaj više nije dostupan jer je dotični sve obrisao. Tako na Brentovu profilu više nema niti jedne objave, no na Facebooku je još uvijek aktivan.

Klasično privlačenje pažnje ili okretanje nove stranice u životu, nitko ne zna sa sigurnošću. 

Nije prošao nezapaženo: Bivši reprezentativac koji se oženio bivšom misicom u javnosti se rijetko pojavljuje

Oproštaj od Roberta Budaka: Bio je velika nada domaćeg glumišta, a otišao je prerano..

Film koji je rušio sve tabue: Možete li vjerovati da smo ove scene gledali prije 20 godina?

Karleuša bez imalo šminke: Pogledajte kako je izgubila živce prije deset godina kada su je snimili paparazzi