Lana Gojak, Ecija Ojdanić i Ivana Delač ljeto su jedva dočekale.

Galerija


U lijepom hotelu Rixos Libertas u Dubrovniku uživaju glumice Lana Gojak i Ecija Ojdanić te nekadašnja misica Ivana Delač.

Vezani članci Najteža uloga u karijeri Ecije Ojdanić - 6 Ecija Ojdanić uspjela vratiti osmijeh na lica ljudi koji su u potresu ostali bez toplog doma Damir Kedžo - 1 Donosimo omiljene metode kojom naše zvijezde tope kilograme, ključno je nekoliko stvari

Sve tri pokazale su zamamna tijela u kupaćim kostimima Lisca ne skrivajući koliko uživaju u nekoliko slobodnih dana na sunčanom jugu Hrvatske.

U Dubrovnik su stigle radno s direktoricom lanca frizerskih salona Jadrankom Pezo koja ih je odabrala za snimanje ljetnog editorijala Studija Marcela, čije su ambasadorice, a tom prigodom pitali smo ih kako će provesti ljetne dane.

Premda će većinu ljeta provesti radno, Ecija Ojdanić potruditi će se da svaki slobodni dan provede na plaži.

''Obožavam ljeto, obožavam more, i to Jadransko jer imamo najljepše šljunčane plaže na svijetu'', kaže Ojdanić, a s time se slaže i nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, kojoj je ljeto radno jer priprema modnu manifestaciju 13. Riječke stepenice.

Lana Gojak još uvijek nije isplanirala godišnji odmor.

''Sigurno ću otići do rodne Pule, vjerojatno skočiti ponovno i do Dalmacije. Zaručnik i ja smo zaljubljenici u kampiranje, tako da je i ta opcija otvorena. Kada se umorimo od vrućina, volimo posjetiti Gorski kotar. Imam i nešto predstava po obali, tako da će ljetni dani biti raznoliki”, priča lijepa Lana.

Sve tri na plažu će u popodnevnim satima jer paze na njegu kože i kose, a koliko su u top-formi, ne treba ni naglašavati jer fotografije u atraktivnim Liscinim bikinijima govore više od riječi...