nije im išlo

Još prošlog ljeta skidao joj je zvijezde s neba, a slavna glumica nakon 18 mjeseci braka predala je papire za razvod

Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) +0 Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Galerija

Zoe Kravitz i Karl Glusman u braku su bili od lipnja 2019. godine, no čini se kako im nije upalilo u ljubavi.

Glumica Zoe Kravitz potvrdila je da se rastaje od svog supruga Karla Glusmana. 32-godišnja zvijezda serije "Male laži" zahtjev za razvodom predala je 23 prosinca, javlja časopis People.

Pogledaj i ovo The Batman Moćne fotke! Kako je Zagreb na jedan dn postao Gotham City? Evo gdje je sve osvanuo poznati znak šišmiša

Kravitz i Glusman su vezu započeli 2016., a tri godine kasnije stali su pred oltar. Vjenčali su se u lipnju 2019. godine u pariškom domu Zoeina oca Lennyja Kravitza.

Proteklog ljeta slavili su prvu godišnjicu braka. "Ti si moja najbolja prijateljica. Rastapaš mi srce i izazivaš me da rastem. Volim te zbog toga. I napravit ću sve za tebe, sve do posljednjeg dana svog života", napisao je Karl prije nekoliko mjeseci na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Na žalost, u braku im očito nisu cvjetale ruže, a par se razvodi nakon 18 mjeseci. Inače, glumica i model Zoe Kravitz karijeru je izgradila na račun poznatih roditelja, glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet. Kao kći dvoje seks simbola, odrasla je pod reflektorom javnosti, a slavu duguje i tome što je od majke naslijedila izgled, ali i glumački talent.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene