policija na nogama

Naša ugledna glumica na meti drskih lopova: "Ostala sam bez 20 tisuća kuna"

Zdenka Heršak (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Zdenka Heršak (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zdenka Heršak (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) +0 Zdenka Heršak (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Galerija

Zdenka Heršak našla se na meti drskih lopova. S njezinog računa ukrali su 20 tisuća kuna koje je glumica dobila kao nagradu za svoj rad.

Glumačka diva Zdenka Heršak našla se u nimalo ugodnoj situaciji nakon što je shvatila da je s njezinog računa nestala veća količina novca. Drski lopovi su našoj poznatoj glumici s bankovnog računa ukrali 20 tisuća kuna, a ona je krađu odmah prijavila policiji.

Pogledaj i ovo showbuzz u 92. godini Preminula glumačka diva Zdenka Heršak: "Bila je vedri duh i uvijek puna energije"

"Novac je nepoznata osoba podizala svaki drugi dan tijekom siječnja, i to po 2000 kuna na raznim bankomatima od Bijeničke do Vlaške ulice. Zvala sam odmah banku kad sam proučila izvadak i oni su mi odmah blokirali karticu te rekli da nestanak novca prijavim policiji. I jesam. Došao mi je jedan policajac kući kojem sam dala izlist banke i podijelila svoja saznanja", ispričala je poznata filmska, kazališna i televizijska glumica za Jutarnji list.

Zdenka Heršak (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Zdenka Heršak (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell)

Iako zgrožena onime što joj se dogodilo priznaje da je i sama bila neoprezna te da prilikom unosa PIN-a na bankomatu zaslon nije prekrila rukama od pogleda kao što stoji u preporukama svake banke. Ispričala je i kako karticu povremeno koristi i njezin brat koji je također šokiran činjenicom da joj je račun ispražnjen.

"Očito ni on nije bio previše pažljiv prilikom unošenja PIN-a. Poručujem kradljivcu da moju sreću meni nitko ne može ukrasti jer novac nikoga nije usrećio! Inače, tih 20 tisuća kuna dobila sam kao nagradu, a povodom toga sam bila na velikoj proslavi u HNK u studenom prošle godine. Zamislite, samo dan nakon što je novac sjeo na moj račun 2. siječnja ove godine, krenuo je s njega i bježati, malo pomalo svaki drugi dan", kazala je Heršak. Iz policije su potvrdili da je zaprimljena prijava krađe novca s računa te da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Zdenka Heršak (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Zdenka Heršak (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene