Teško djetinjstvo

Glumica otkrila: 'Kopala sam po kontejnerima i krala hranu da bih preživjela'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica je javno progovorila o svom teškom djetinjstvu...

Glumica Viola Davis prisjetila se kako je u djetinjstvu morala kopati po smeću da bi imala što jesti. 49-godišnja glumica, koja je poznata po ulogama u filmovima 'Eat Pray Love', 'The Help', 'Prisoners' i drugima, radila je svašta kako bi preživjela dok je odrastala u Rhode Islandu jer su ona i njezina obitelj živjeli u bijedi.

Pogledaj i ovo showbuzz Bravo Viola! Nisu mogli suspregnuti suze: Najmoćniji govor na dodjeli Oscara

Što vi mislite: Koja od njih će dobiti Oscara?

Na Variety's Power of Women događaju u Los Angelesu rekla je: 'Iako je moje djetinjstvo bilo ispunjeno brojnim sretnim trenucima, također sam ga provela u bijedi. Znala sam krasti hranu. Kopala sam po velikim kontejnerima punim crva kako bih došla do hrane. Sprijateljila sam se s djecom u susjedstvu za koju sam znala da njihove mame kuhaju tri obroka dnevno. Žrtvovala sam svoje djetinjstvo za hranu te sam odrastala u velikoj sramoti.'

Glumica je na kraju upisala fakultet u Rhode Islandu, a kasnije je osvojila i dvije nagrade Tony te je dva puta bila nominirana za Oscara.

'Svatko bi trebao imati sretno djetinjstvo i imati priliku živjeti američki san. Najgore od svega je što jedno od petero djece u ovoj zemlji živi u siromašnim obiteljima koje nemaju ni za hranu', rekla je glumica.
Viola je sada uključena u 'Hunger Is' kampanju, koja je posvećena podizanju svijesti i prikupljanju sredstava za gladnu djecu i njihove obitelji u SAD-u.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene