Zanimljiv trio

Slavna glumica neko je vrijeme živjela i s dečkom i ljubavnikom, a na kraju je odabrala 17 godina mlađeg zavodnika

Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) +0 John Byrne (Foto: Getty) Galerija

Glumica Tilda Swinton svog je 21 godinu starijeg nevjenčanog supruga Johna Byrnea va

Glumačka krema ovih je dana u Veneciji.

Pogledaj i ovo Tilda Swinton (Foto: Getty) Sve je objasnila Njihovu vezu na početku je pratio bizaran trač, ali ona se od svog 17 godina mlađeg dečka ne miče i uživa u sočnim poljupcima

Povod tome je 75. filmski festival koji se trenutno tamo održava, a među glumcima koji su prošetali crvenim tepihom bila je i Tilda Swinton koja, osim glumačkim talentom, pozornost plijeni i neobičnim izgledom, ali i privatnim životom.

Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Foto: Getty

Naime, 57-godišnja glumica neko je vrijeme živjela u škotskom gradiću Nairnu s nevjenčanim suprugom Johnom Byrneom s kojim ima blizance te dečkom Sandrom Koppom, novozelandskim slikarom njemačkog podrijetla.

John Byrne (Foto: Getty) John Byrne (Foto: Getty) Foto: Getty

17 godina mlađi Sandro joj je isprva bio ljubavnik, no zanimljiv trio shvatio je da se odlično slaže pa je neko vrijeme živjeo pod istim krovom kako bi John sudjelovao u odgoju djece.

78-godišnji John i Tilda u vezi su bili od davne 1989. godine, dok je Sandra upoznala 2004. godine na setu. Tada je Johnu priznala da ima ljubavnika što ga, kako je sam priznao, nije previše iznenadilo s obzirom na to da je među njima 21 godina razlike.

Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Foto: Getty

"John je fenomenalan otac. Obožavam ga i uživam u tome što se zajedno brinemo za našu djecu. Živimo zajedno i ostat ćemo bliski do kraja života, no po svijetu putujem sa Sandrom. Nevjerojatno koliko smo svi bliski. I dalje volim Johna, no zaljubila sam se i u Sandra pa je ovo bilo jedino razumno rješenje. To što sam dio godine sa Sandrom ne znači da moram prekinuti život s ocem svoje djece. Svi smo jedna obitelj", jednom je prilikom otkrila glumica, no trio više ne živi zajedno u Škotskoj.

A upravo joj je Sandro bio pratnja u Veneciji kojom su prošetali držeći se za ruke te dobro raspoloženi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene