KOJI UŽAS

POZNATU GLUMICU REDATELJ SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska glumica prekinula je šutnju i otvoreno priznala što joj se dogodilo. Snimku je pokazivao svojim prijateljima.

Britanska glumica Thandie Newton još je jedna u nizu hollywoodskih glumica koje su otvoreno priznale kako su bile seksualno zlostavljanje. Glumica koja je inače poznata po ulogama u filmovima 'Nemoguća misija 2' i 'Crash' priznala kako ju je filmski redatelj seksualno zlostavljao u Hollywoodu, prenosi The Guardian.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

Na taj način 43-godišnja glumica želi usmjeriti pozornost javnosti na tu potiskivanu temu. Newton je izjavila kako se sve dogodilo na početku njezine karijere dok je još bila mlada. Neimenovani redatelj ju je tijekom audicije snimao ispod suknje, tražio da se dodiruje i zamišlja kako vodi ljubav.

'Pomislila sam, ok. malo je čudan zahtjev, ali u sobi je bila još jedna ženska osoba i prije sam činila čudne stvari, tako da sam to ipak učinila', priznala je Thandie.
Glumica je godinama kasnije od tog redatelja saznala da je snimku pokazivao svojim prijateljima i koristio ih za 'zabavu'.

Newton je priznala kako je naučila lekciju na teži način. 'Bila sam tako naivna u samom početku karijere i sada shvaćam da moram pripremiti svoju djecu na tako nešto-imam dvije predivne kćeri', zaključila je Newton.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene