Dugogodišnja ljubav

Glumica Senka Bulić u izlasku s 18 godina mlađim partnerom, u javnosti ih rijetko viđamo skupa

Senka Bulić, Damir Josipović Senka Bulić, Damir Josipović Josip Regović/Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Senka Bulić i Damir Josipović Senka Bulić i Damir Josipović Senka Bulić i Damir Josipović Senka Bulić i Damir Josipović Senka Bulić Senka Bulić Senka Bulić +0 Senka Bulić, Damir Josipović Galerija

Glumica Senka Bulić na premijeru predstave ''Zločin na kozjem otoku'' u Zagrebu stigla je s partnerom Damirom Josipovićem.

Hrvatska glumica, redateljica i intendantica Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu Senka Bulić stigla je na premijeru predstave ''Zločin na kozjem otoku'' redatelja Paola Magellija u Brodskom institutu u Zagrebu s partnerom Damirom Josipovićem. 

Pogledaj i ovo showbuzz Legendarno djelo "Snježna kraljica" u kazalištu Trešnja!

Iako se često ne pojavljuju u javnosti, Senka i Damir u vezi su već desetak godina, a ljubav se pojavila 2014. godine kad su skupa sudjelovali u predstavi ''Dream of Life''.

Osamnaest godina mlađi Damir svira bubnjeve, a dao je svoj doprinos i za tu predstavu gdje je Senka glumila.

Par nije u braku, a Senka je nekoliko puta jasno rekla kako ne osjeća potrebu za brakom.

Bulić se posvetila glumačkoj karijeri, a iza sebe ima desetke kazališnih predstava kako u dramskim tako i u dječjim kazalištima.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Shannon i Shannade Clermont - 1 Shannon i Shannade Clermont - 2 Shannon i Shannade Clermont - 3 Shannon i Shannade Clermont - 9 +13 Shannon i Shannade Clermont - 8 Zanimljivosti Same sebe su prozvale zločestim djevojkama, šuška se da jednoj nije odolio slavni glazbenik, a bila je i u zatvoru!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač, Alen Nižetić Mišo Kovač, Alen Nižetić Mišo Kovač Mišo Kovač i Jole +6 Mišo Kovač i Jole Celebrity Mišo Kovač srčano zapjevao "Sutra mi sude", poslušajte kako je s Alenom Nižetićem najavio skori spektakl!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene