Seks-skandali Hollywooda

Još jedna u nizu žrtava: Slavna glumica odlučila progovoriti o seksualnom zlostavljanju

Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Galerija

Nakon brojnih seks-skandala u Hollywoodu, i glumica Rebel Wilson odlučila je progovoriti o seksualnom zlostavljanju.

Posljednja u nizu glumica koje su odlučile progovoriti o seksualnom zlostavljanju jest 37-godišnja glumica Rebel Wilson. Rebel je svoje neugodno iskustvo podijelila na društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

"Muškarac na visokoj poziciji je tražio da odem s njim u sobu. Nakon toga me nekoliko puta pitao hoću li gurnuti prst u njegovu guzu", napisala je glumica te dodala kako se radi o jednom slavnom glumcu. Za to vrijeme njegovi prijatelji su se glasno smijali i pokušavali snimiti cijelu situaciju mobitelom. Rebel ga je odbila i izašla iz prostorije.

Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) Foto: Getty

"Nakon toga nazvala sam svog menadžera i odvjetnika te im se požalila. Oni su kontaktirali studio pa sam se osigurala da sljedeći put kad mi se ovakva scena dogodi mogu napustiti projekt", dodala je.

Međutim, to nije jedina neugodna situacija koju je doživjela u Hollywoodu. Wilson je otkrila kako ju je prije nekoliko godina poznati redatelj pozvao u svoju hotelsku sobu. "Mislila sam da ćemo pričati o filmu. Srećom, nije bilo fizičkog kontakta jer ga je nazvala supruga i počela vikati na njega te ga optuživati da spava s glumicama. Bila je toliko glasna da sam sve razumjela i brzo pobjegla iz sobe", rekla je Rebel. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene