Njezina predanost filmu nikada nije bila upitna...


Uloga u filmu 'Boyhood' ('Odrastanje') Patriciji Arquette osigurala je nominaciju za Zlatni globus, ali i za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najbolje sporedne glumice.

OSCAR 2015: Objava nominacija za najprestižniju filmsku nagradu!

Vezani članci Slika nije dostupna STO VELIČANSTVENIH Najbolji filmovi 21. stoljeća Slika nije dostupna Večer puna PRVIH: Impresionirali Akademiju, otišli kući s kipićem

'Skuplje sam platila dadilju i šetačicu psa, nego što sam zaradila ulogom u 'Boyhoodu'', otkirla je 46-godišnja glumica za Wenn. Njezina predanost filmu, koji je nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg filma, nije nikada bila upitna budući da je snimanje 'Boyhooda' započelo 2002., a Arquette i kolege, uključujući i Ethana Hawkea, snimali su po tjedan dana zadnjih 12 godina.

'Meni kao glumici je važno da dovoljno zaradim za život. Televizija vam to omogućuje, da zaradite za život, nahranite djecu i pošaljete ih na fakultet, ali omogućuje vam i taj luksuz da možete birati što želite raditi, a što ne', rekla je glumica i osvrnula se na Zlatne globuse: 'Bila sam u šoku kad smo osvojili nominaciju za Zlatni globus jer nismo bili sigurni hoće li publika uopće prihvatiti ovaj film. Jako sam sretna zbog Richarda Linklatera, redatelja filma, ali i zbog producenata koji su uložili 4 milijuna dolara u film. Jako su se kockali kad su odlučili uložiti u film jer nisu imali ugovore zadnjih 7 godina te im je prijetila opasnost da izgube sve', otkrila je glumica.

No, čini se da veliki rizik donosi i veliku nagradu... Barem u ovom slučaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook