Michelle Pfeiffer otkrila je kako je živjela u jednom kultu kad joj je bilo samo 20 godina te šokirala brojne fanove svojim priznanjem.


Sa 20 godina Michelle Pfeiffer došla je u Los Angeles kako bi ostvarila karijeru u Hollywoodu. Tad je upoznala i jedan par koji ju je uvukao u sasvim novi nepoznati svijet.

>> Michelle Pfeiffer izgleda sjajno, tek joj je 55 godina

Vezani članci Turisti na trajektu Petar Hektorović (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Uživajte u zadnjim zrakama sunca, stigao je kralj ljeta: Sljedeći tjedan obilježit će neugodne kiše i pljuskovi Turisti spas od vrućina traže na plaži (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Još dva dana i onda nagli "rez": Uživajte u vrućem vikendu jer idući tjedan temperature drastično padaju

Tako je Michelle postala dio kulta 'bretarijanaca' u kojem su se okupljali ljudi koji su vjerovali da im nije potrebna ni voda ni hrana za život na zemlji već samo svjetlost Sunca kao izvor njihove životne energije, piše Sunday Telegraph.

Neimenovani par navodno ju je usmjeravao kroz život, a ona im je za to još morala i plaćati. Kult je napustila kad je dobila ulogu u filmu 'Moonies' u kojem je s kolegom za potrebe filma proučavala kultove.

'Tad mi je sinulo i shvatila sam da sam u kultu', priznala je 55-godišnja glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook