Michelle Pfeiffer otkrila je kako je živjela u jednom kultu kad joj je bilo samo 20 godina te šokirala brojne fanove svojim priznanjem.


Sa 20 godina Michelle Pfeiffer došla je u Los Angeles kako bi ostvarila karijeru u Hollywoodu. Tad je upoznala i jedan par koji ju je uvukao u sasvim novi nepoznati svijet.

>> Michelle Pfeiffer izgleda sjajno, tek joj je 55 godina

Vezani članci Film Kad jaganjci utihnu - 3 Prošlo je skoro 30 godina od stravičnog horora u kojem su glumci odbijali glumiti, a još jedan neobičan detalj vezan je za njega Magla u Zagrebu Nakon hladnog i maglovitog tjedna: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend, ljubitelji zime mogli bi doći na svoje

Tako je Michelle postala dio kulta 'bretarijanaca' u kojem su se okupljali ljudi koji su vjerovali da im nije potrebna ni voda ni hrana za život na zemlji već samo svjetlost Sunca kao izvor njihove životne energije, piše Sunday Telegraph.

Neimenovani par navodno ju je usmjeravao kroz život, a ona im je za to još morala i plaćati. Kult je napustila kad je dobila ulogu u filmu 'Moonies' u kojem je s kolegom za potrebe filma proučavala kultove.

'Tad mi je sinulo i shvatila sam da sam u kultu', priznala je 55-godišnja glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook