Slavna Nicole Kidman sve je šokirala svojim izgledom. Naime, glumica izgleda potpuno neprepoznatljivo, ali za to ima opravdan razlog.

Galerija


Slavna glumica Nicole Kidman šokirala je javnost svojim izgledom. Naime, 50-godišnja glumica bila je potpuno neprepoznatljiva u ponedjeljak popodne kad je viđena u Los Angelesu. Međutim, Nicole za to ima potpuno opravdan razlog.

Nicole Kidman (Foto: Profimedia)
Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Lenny Kravitz i Vanessa Paradis Miljenik slavnih ljepotica ima impresivnu listu bivših, a sve ga i dalje vole Matilda de Angelis, Nicole Kidman Mlada glumica progovorila o vrućim scenama s poznatom kolegicom koje su joj otvorile vrata slave

Nagrađivana glumica koja je osobito prepoznatljiva po dugoj zlatnoj kosi nosila je prljavu periku i izgledala veoma mršavo u plavim trapericama i kožnoj jakni, a sve zbog snimanja novog filma "Destroyer". Osim što naporno radi na novom filmu, Nicole je nedavno nominirana i za Zlatni globus za ulogu u seriji "Big Little Lies".

Nicole Kidman (Foto: Profimedia)
Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nicole je inače u braku sa Keithom Urbanom više od deset godina, a par ima dvije kćeri, šestogodišnju Faith i devetogodišnju Sunday. Kidman također ima dvoje djece iz prethodnog braka s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, 24-godišnju Isabellu i 22-godišnjeg Connora.