Što joj se dogodilo?

Gdje je nestala duga zlatna kosa? Potpuno neprepoznatljiva glumica šokirala izgledom

Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Galerija

Slavna Nicole Kidman sve je šokirala svojim izgledom. Naime, glumica izgleda potpuno neprepoznatljivo, ali za to ima opravdan razlog.

Slavna glumica Nicole Kidman šokirala je javnost svojim izgledom. Naime, 50-godišnja glumica bila je potpuno neprepoznatljiva u ponedjeljak popodne kad je viđena u Los Angelesu. Međutim, Nicole za to ima potpuno opravdan razlog.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nagrađivana glumica koja je osobito prepoznatljiva po dugoj zlatnoj kosi nosila je prljavu periku i izgledala veoma mršavo u plavim trapericama i kožnoj jakni, a sve zbog snimanja novog filma "Destroyer". Osim što naporno radi na novom filmu, Nicole je nedavno nominirana i za Zlatni globus za ulogu u seriji "Big Little Lies".

Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nicole je inače u braku sa Keithom Urbanom više od deset godina, a par ima dvije kćeri, šestogodišnju Faith i devetogodišnju Sunday. Kidman također ima dvoje djece iz prethodnog braka s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, 24-godišnju Isabellu i 22-godišnjeg Connora.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene