Zgodna žena

Jedna je od najzanosnijih glumica na svijetu, ali nikad kao kolegice nije voljela privlačiti pažnju

Morena Baccarin (Foto: Profimedia) Morena Baccarin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Morena Baccarin (Foto: Profimedia) Morena Baccarin (Foto: AFP) Morena Baccarin i Austin Chick (Foto: AFP) Morena Baccarin i Ben McKenzie (Foto: AFP) Morena Baccarin (Foto: Getty) Morena Baccarin (Foto: Instagram) +0 Morena Baccarin (Foto: Profimedia) Galerija

Morena Baccarin razvela se od supruga Austina Chicka te se brzo udala za Bena McKenzieja.

39-godišnja glumica posljednjih dana uživa u toplom Brazilu.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Ah, te Brazilke! Golišava Izabel plijenila pažnju u izrezanoj majici koja je istaknula njezin isklesani trbuh

Holivudska glumica Morena Baccarin tamo se odmara s obitelji, no ovoga puta s njom nije njezin suprug Ben McKenzie, zvijezda serija "O.C." i "Gotham", na čijem su se setu i upoznali.

Podsjetimo, glumica se u rujnu 2011. godine udala za redatelja i producenta Austina Chicka, a par je 2013. dobio sina. Ipak, u ljeto 2015. godine glumica je potvrdila da se razvode, a njihov je razvod postao služben u ožujku 2016. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morena Baccarin (@morenabaccarin) on

2015. godine Baccarin je već ljubovala s kolegom Benom, a otkrila je i kako se planiraju vjenčati čim njezin razvod bude finaliziran jer očekuju prvo dijete. Krajem 2016. godine par se zaručio, a vjenčanje je održano u ljeto 2017. godine u Brooklynu.

Tako zapravo nitko ne zna sa sigurnošću kada se holivudski par počeo viđati, iako su spomenutu seriju počeli snimati još 2014. godine. Također, šuškalo se i kako je glumica varala prvog supruga s Benom, no to nikada nije službeno potvrđeno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morena Baccarin (@morenabaccarin) on

Morena je dodatnu slavu pokupila i u dva nastavka hit-filma "Deadpool" kao ljubav njegova života, a muškarci i žene diljem svijeta tada su se složili da je glumica doista zanosna, iako se nikada nije voljela previše isticati niti pretjerivati s odjećom i šminkom kada su u pitanju javna pojavljivanja.

Glumica je privlačila poglede i u Brazilu u crnom bikiniju i prirodnom izdanju, pa možemo reći kako je Ben pravi sretnik. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Adam Levine na Super Bowlu (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) +4 Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Celebrity Ovo je bio jedan od najvećih skandala u svijetu šoubiznisa, a dogodio se pred milijunima ljudi prije 15 godina

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dido (Foto: Getty Images) Dido (Foto: Getty Images) Dido (Foto: Getty Images) Dido (Foto: Getty Images) +7 Dido (Foto: Getty Images) Celebrity Vraća se! 90-ih je stekla svjetsku slavu, a poslije hita s kontroverznim glazbenikom nestala je sa scene

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk i Ronaldo (Foto: AFP) Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) +4 Irina Shayk i Ronaldo (Foto: AFP) Celebrity Danas se ne odvaja od zanosne Španjolke, ali sjećate li se predivne Ruskinje koju je Ronaldo ljubio 5 godina?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) +2 Lepa Brena (Foto: Getty Images) Celebrity Ima 58 godina, a nikad bolje nije izgledala: Lepa Brena pokazala fenomenalno tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene