Bilo je golišavih izdanja

Ovako je izgledala '91. godine u filmu koji ju je proslavio, a pogledajte kako zanosna brineta izgleda danas

Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Mila Jovovich (Foto: Getty Images) Mila Jovovich (Foto: Profimedia) +0 Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Milla Jovovich proslavila se ulogom u filmu "Povratak u Plavu lagunu" kad joj je bilo samo 16 godina, a od tada se nije puno promijenila.

Glumica Milla Jovovich ovog tjedna puni 45 godina, no i dalje zrači istom mladenačkom ljepotom kao i na svojim počecima karijere.

Pogledaj i ovo Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Zanosna Ukrajinka Slatkica iz nastavka "Plave lagune" i zavodnica iz "Petog elementa" danas ima 44 godine, evo kako izgleda

Atraktivna Ukrajinka proslavila se davne 1991. godine ulogom u filmu "Povratak u Plavu lagunu". Tada joj je bilo samo 16 godina, a u nastavku filmskog klasika iz 1980. godine s Brooke Shields, Milla se skinula gola i snimila romantične scene kojima je privukla interes javnosti.

Od tada je glumila u mnogim holivudskim blockbusterima, a najistaknutije uloge ostvarila je u filmu "Peti element" iz 1997. godine i horor-serijalu "Resident Evil". Posljednji film u kojem je glumila je "Monster Hunter" iz 2020. godine, a trenutno snima film o popularnom stripovskom junaku "Corto Maltese".

Osim glumačke, Milla iza sebe ima i zavidnu manekensku karijeru koju je započela s 12 godina, a 2004. godine bila je na Forbesovoj listi najbogatijih supermodela u svijetu.

Snimila je brojne uspješne kampanje za Dior, Versace, Donnu Karan, L'Oreal i druge poznate modne i kozmetičke kuće, a iako se njihov broj prorjeđivao kako joj je rasla njezina glumačka karijera, i dalje se povremeno pojavljuje u kampanjama poznatih brendova.

Milla je od 2009. godine u braku s britanskim redateljem Paulom W. S. Andersonom s kojim ima troje djece, 13-godišnju Ever Gabo, petogodišnju Dashiel Edan i Osiana Larka Elliota kojemu je tek 10 mjeseci.

Slavna ljepotica rođena je u Kijevu 17. studenog 1975. godine i ima balkanske korijene jer je njezin otac Bogdan Jovović rođeni Srbin, dok joj je majka ruska kazališna glumica Galina Loginova. Obitelj je 1981. pobjegla iz tadašnjeg Sovjetskog Saveza. Prvo su se nastanili u Londonu, a onda su otišli u SAD. Na kraju su dom izgradili u Los Angelesu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan +0 Maja Šuput Celebrity Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene