Lucia Glavich Mandarić u seriji "Dar Mar" glumi Milenu Brkljaču, a u intervjuu nam je otkrila detalje sa snimanja te vidi li sličnost sebe i lika koji tumači.

Galerija


Lucia Glavich Mandarić jedna je od glumica nove serije "Dar Mar", koja se večeras počinje prikazivati na Novoj TV.

Vezani članci Petar Grašo na setu serije Dar Mar Nova TV ima 3 nominacije za Večernjakovu ružu i 6 za Zlatni studio: U konkurenciji su emisije, novinari, glumci, show i pjesma! Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar Kolinda Grabar-Kitarović u ulozi kakvu još niste vidjeli. Bivša predsjednica u hit-seriji "Dar Mar" glumi samu sebe, otkrila nam je što joj je bilo najteže

Radnja serije smjestila se u općinu Dizmovo, u kojoj je Jure Brkljača načelnik, a Milena njegova kćer iz drugoga braka. Upravo Milenu Brkljaču utjelovila je lijepa Lucia.

Milena je odlučna i uporna kao Jure, tatina kći, ali za razliku od Jure koji se bori za sebe, Milena se uvijek bori za pravdu. Nježna, no snažnog integriteta. Iako pametna, emocije vladaju njom i njezinim svijetom. Lucia Glavich Mandarić u intervjuu nam je ispričala vidi li sličnost između sebe i Milene koju glumi u seriji.

"Mislim da je jedina sličnost mene i Milene taj neki inat koji se u njoj probudi kako bi istjerala pravdu i pokazala kako je u pravu. U ostalim stvarima smo dosta različite", kaže Lucia te dodaje kako joj je najdraža Milenina karakteristika upravo to što voli da je svoja i ne da se pokolebati kada nešto naumi. "Kod nje mi se ne sviđa što malo previše prigovara svima", kaže glumica. Domaća glumica ispričala nam je i kako prolazi snimanje serije.

"Svaki se dan dogodi nešto zanimljivo. Cijeli cast je odličan i svi smo super kliknuli, a kako snimamo komediju, uvijek nađemo razloga za smijeh. Ne znam što bih posebno izdvojila, ali svakako nam nikada nije dosadno", priča nam te dodaje kako su joj sve uloge u serijama Nove TV drage. Dosad je glumila Ivanu u seriji "Na granici" te će se publici predstaviti i kao Milena u seriji "Dar Mar". "Gušt mi je bilo igrati Ivanu jednako koliko i Milenu", ističe Lucia. Povjerila nam je i tko joj je od kolega sa seta najviše prirastao srcu.

"Definitivno je to Martina Stjepanović, koju sam upoznala na snimanju serije 'Na granici'. Tada mi je igrala sestru i kliknule smo na prvu. Vrlo brzo smo shvatile da se dobro kužimo i postale smo jako bliske. U novoj seriji mi glumi polusestru, tako da se veselje nastavlja", rekla je glumica.

Lucia Glavich Mandarić dok nije na setu ili u kazalištu, trenira kod svoje trenerice Suzane Štimac, a vikendom voli otići na izlet u okolicu Zagreba. Ispričala nam je i zašto se odlučila upravo za glumu.

"Za glumu sam se odlučila dosta rano zapravo, još u osnovnoj školi. Kad sam krenula u srednju školu, počela sam gledati ispitne produkcije na akademiji, ali nisam odmah nakon srednje upisala glumu. Upisala sam prvo Filozofski fakultet, španjolski i francuski, no na prvoj godini faksa odlučila sam da je ipak gluma moja velika ljubav, pa sam otišla na prijamni. Jezici su mi uvijek dobro išli, ali nije to bilo to", zaključila je lijepa glumica.

Više o seriji "Dar Mar", koju od ponedjeljka gledatelji imaju prilike pratiti na Novoj TV, pogledajte na službenoj stranici.

Pogledajte spot za pjesmu Petra Graše koji je snimljen na setu nove serije Nove TV!