vjenčanje iz bajke

Udala se zvijezda serije "Emily u Parizu", osvanule su i prve fotke, a mladenka je vjenčanicom očarala modni svijet

Lily Collins (Foto: Profimedia) Lily Collins (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Collins (Foto: Profimedia) Lily Collins (Foto: Profimedia) Lily Collins (Foto: Profimedia) +0 Lily Collins (Foto: Profimedia) Galerija

Lily Collins i Charlie McDowell uplovili su u bračnu luku nakon dvije godine veze, a mladenka je na svojem Instagramu objavila prve fotografije s njihova bajkovitog vjenčanja.

Glumica Lily Collins udala se za scenarista i redatelja Charlieja McDowella.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi su izvan sebe Priča o neočekivanoj selidbi i novom životu u najromantičnijem gradu na svijetu, dobiva svoj nastavak!

Zvijezda serije "Emily u Parizu" sudbonosno "da" izrekla je za vikend u Coloradu, a fotografijama s vjenčanja pohvalila se na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lily Collins (@lilyjcollins)

"Nikada nisam više htjela biti nečiji netko nego tebi i sada sam tvoja žena", napisala je u opisu fotke na kojoj se ljube, dok je uz ostale istaknula da nikad nije bila sretnija te da joj život, otkako je upoznala Charlieja, izgleda kao bajka.

Fotke s vjenčanja brzo su završile u svim modnim časopisima, uključujući i "modni bibliju" Vogue, koji su se raspisali o mladenkinoj elegantnoj čipkastoj vjenčanici, a posebno ih je oduševio starinski veo. Lily je otkrila da se radi o kreaciji modne kuće Ralph Lauren.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lily Collins (@lilyjcollins)

Inače, Collins i McDowell uplovili su u bračnu luku nakon dvije godine veze, a zaljubljeni redatelj pred glumicu je kleknuo još prije godinu dana.

Zanimljivo je su oboje djeca slavnih roditelja, Lilly je kći glazbenika Phila Collinsa i njegove druge supruge Jill Tavelman, a Charliejevi roditelji su glumci Malcolm McDowell i Mary Steenburgen.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene