Glumica Lili Reinhart zbližila se s Lukeom Perryjom na setu tinejdžerske serije "Riverdale" i kaže kako ju je njegov duh posjetio u snu.

Galerija


Mlada glumica Lili Reinhart (23) otkrila je fanovima na Instagram storyju kako joj se pokojna zvijezda  “Beverly Hillsa“ Luke Perry javio u snu. Inače, Lili ga je upoznala na setu tinejdžerske serije “Riverdale“ u kojoj su utjelovili glavne likove.

Vezani članci Jason Priestley Bio je tiha patnja žena diljem svijeta zbog uloge Brandona, a koliko se zgodni glumac promijenio tijekom godina? Jason Priestly i Luke Perry (Foto: FOX Screenshot) Premijernu epizodu nove sezone kultne serije obilježio dirljiv trenutak koji je mnogima natjerao suze na oči

“Sanjala sam sinoć da sam vidjela Lukea. Zagrlila sam ga čvrsto i plakala na njegovom ramenu, govoreći mu koliko nam svima nedostaje. Razmišljajući o tome jutros, mislim da me njegov duh posjetio u snu, dajući mi do znanja da se veselo osmjehuje s druge strane“, napisala je glumica.

Perry je preminuo 4. ožujka 2019. u 52. godini života nakon što je imao drugi srčani udar i njegova obitelj je prema savjetu liječnika odlučila isključiti aparate koji su ga održavali na životu.

Lili je i ranije na društvenim mrežama govorila o Lukeu i koliko je šokirana i tužna zbog njegove smrti. “Teško mi je shvatiti da više neće biti pokraj mene i dijeliti duge zagrljaje te dijeliti svoju mudrost i dobrotu sa svima nama“, istaknula je glumica. Dodala je kako misli na njegovu obitelj i djecu i moli se da pronađu mir nakon tog razarajućeg gubitka.

Producenti serije “Riverdale“ odali su počast Perryju kada su mu posvetili prvu epizodu četvrte sezone i preimenovali ju “Poglavlje 58: In Memoriam“.

Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera