ZAGRLILI SU SE

Zvijezda tinejdžerske serije progovorila o neobičnom događaju: "Vidjela sam Lukea Perryja i plakala mu"

Luke Perry (Foto: Profimedia) Luke Perry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luke Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Lili Reinhart zbližila se s Lukeom Perryjom na setu tinejdžerske serije "Riverdale" i kaže kako ju je njegov duh posjetio u snu.

Mlada glumica Lili Reinhart (23) otkrila je fanovima na Instagram storyju kako joj se pokojna zvijezda  “Beverly Hillsa“ Luke Perry javio u snu. Inače, Lili ga je upoznala na setu tinejdžerske serije “Riverdale“ u kojoj su utjelovili glavne likove.

Pogledaj i ovo Luke Perry (Foto: Profimedia) Jedan i neponovljiv Dirljivim porukama i neviđenim fotografijama odali počast prijatelju koji je ostavio neizbrisiv trag u njihovim životima

“Sanjala sam sinoć da sam vidjela Lukea. Zagrlila sam ga čvrsto i plakala na njegovom ramenu, govoreći mu koliko nam svima nedostaje. Razmišljajući o tome jutros, mislim da me njegov duh posjetio u snu, dajući mi do znanja da se veselo osmjehuje s druge strane“, napisala je glumica.

Perry je preminuo 4. ožujka 2019. u 52. godini života nakon što je imao drugi srčani udar i njegova obitelj je prema savjetu liječnika odlučila isključiti aparate koji su ga održavali na životu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thinking of you, Luke. And praying for your safe recovery.

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

Lili je i ranije na društvenim mrežama govorila o Lukeu i koliko je šokirana i tužna zbog njegove smrti. “Teško mi je shvatiti da više neće biti pokraj mene i dijeliti duge zagrljaje te dijeliti svoju mudrost i dobrotu sa svima nama“, istaknula je glumica. Dodala je kako misli na njegovu obitelj i djecu i moli se da pronađu mir nakon tog razarajućeg gubitka.

Producenti serije “Riverdale“ odali su počast Perryju kada su mu posvetili prvu epizodu četvrte sezone i preimenovali ju “Poglavlje 58: In Memoriam“.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) +5 Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Celebrity Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene