Napravila to zbog kćeri

Progovorila o scientologiji - sve je laž!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvijezda serije 'Kralj Queensa' napustila je scijentološku crkvu, no njezini argumenti razlikuju se od argumenata glasnogovornika Crkve.

Glumica Leah Remini napustila je scijentološku crkvu prije godinu dana, no prepucavanja između glumice i crkve i dalje traju.

Pogledaj i ovo Tom Cruise (Foto: Getty Images) Kontroverzna religija Zbog kontroverzne Scijentološke crkve otjerao je sve žene iz života, no i dalje je opsjednut njome

On je jedan od vodećih ljudi Scijentološke crkve

Zvijezda serije 'Kralj Queensa' rekla je kako se povukla jer je željela dati primjer svojoj kćeri Sofiji. No, iz scijentološke crkve su se oglasili, rekavši kako je Remini zaokupljena samom sobom te da je bila na granici da bude izbačena zbog njezinih etičkih propusta.

'Ne čudi da osoba koja je toliko zaokupljena samom sobom, s neutaživom žudnjom za publicitetom, iskoristi svoju bivšu vjeru kako bi ponovno privukla pažnju javnosti. Ona tvrdi da je napuštanje scijentološke crkve njezin vlastiti izbor, no malo je nedostajalo da bude izbačena zbog etičkih propusta,' rekao je glasnogovornik crkve za US Weekly.

Remini je već ranije priznala kako je sve što su je tamo naučili bila laž, a glumica sada radi na knjizi u kojoj će opisati svoje vrijeme provedeno u scijentološkoj crkvi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene