Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda serije 'Kralj Queensa' napustila je scijentološku crkvu, no njezini argumenti razlikuju se od argumenata glasnogovornika Crkve.


Glumica Leah Remini napustila je scijentološku crkvu prije godinu dana, no prepucavanja između glumice i crkve i dalje traju.

On je jedan od vodećih ljudi Scijentološke crkve

Vezani članci Slika nije dostupna RAZOTKRILA SCIJENTOLOGE Šokirala pričom o seksualnom i fizičkom zlostavljanju Slika nije dostupna Njihov brak bio je farsa, a ona za to ima i dokaze

Zvijezda serije 'Kralj Queensa' rekla je kako se povukla jer je željela dati primjer svojoj kćeri Sofiji. No, iz scijentološke crkve su se oglasili, rekavši kako je Remini zaokupljena samom sobom te da je bila na granici da bude izbačena zbog njezinih etičkih propusta.

'Ne čudi da osoba koja je toliko zaokupljena samom sobom, s neutaživom žudnjom za publicitetom, iskoristi svoju bivšu vjeru kako bi ponovno privukla pažnju javnosti. Ona tvrdi da je napuštanje scijentološke crkve njezin vlastiti izbor, no malo je nedostajalo da bude izbačena zbog etičkih propusta,' rekao je glasnogovornik crkve za US Weekly.

Remini je već ranije priznala kako je sve što su je tamo naučili bila laž, a glumica sada radi na knjizi u kojoj će opisati svoje vrijeme provedeno u scijentološkoj crkvi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook