Kate Winslet nema problema pojaviti se u filmovima potpuno bez šminke, a ostvarila je uspješnu glumačku karijeru unatoč kritikama na njezin izgled.

Galerija


Glumica Kate Winslet (44), koju većina ljudi pamti po ulozi Rose u "Titanicu", na crvenom tepihu i u modnim kampanjama uvijek blista i besprijekorno izgleda. 

Vezani članci Kate Winslet (Foto: Profimedia) Godinama su je napadali zbog izgleda i težine, no ona ih je svojim uspjehom ušutkala Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Bezvremenska ljubavna priča: Svojeg je smrznutog ljubavnika prepustila smrti

No kada nema svečanosti, Kate izbjegava sređivanje i njeguje prirodni izgled. Na setu jednog od filmova je bilo potrebno da ne nosi nikakvu šminku te su joj vizažisti dodali još pokoju ogrebotinu za njezinu ulogu. 

Winslet je izgledala malo starije i istaknule su se bore na njezinoj izmorenoj koži koja uvijek blista dok je na crvenom tepihu u savršenim modnim kombinacijama. U običnoj jakni i posve prirodnu glumicu je pomalo teško prepoznati. 

Winslet su godinama napadali zbog njezine težine i izgleda jer se nije uklapala u holivudske standarde ljepote. Nije imala uzak struk i vitke noge kao što se to tražilo, no ona se nije na to obazirala i ostvarila je veliki uspjeh.  

Inače, Kate je od 2012. u braku s poduzetnikom Nedom Rocknrollom (42) te imaju sina neobičnog imena Bear (Medvjed). Glumica iz dva prošla braka ima sina Joea (16) i kćer Miju (19). 

Ronaldo postao predmet sprdnje: Htio pokazati zalazak sunca, ali fanovima je za oko zapelo nešto drugo