brzo preboljela

Uzavrele strasti na plaži: Drugog ljubi samo nekoliko dana nakon što je podnijela zahtjev za razvod

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jordana Brewster podnijela je 1. srpnja zahtjev za razvod od supruga Andrewa Forma, s kojim je bila u braku 13 godina.

Zvijezda serijala "Brzi i žestoki" Jordana Brewster (40), čini se, brzo se oporavlja od raspada 13-godišnjeg braka s filmskim producentom Andrewom Formom (48). 

Pogledaj i ovo Jordana Brewster Uživa ona! Kritizirali su je jer je ljubila drugog samo nekoliko dana nakon razvoda, a sada im pokazuje da su bili u krivu!

Kako piše Daily Mail, glumica je prije desetak dana podnijela zahtjev za razvodom, a prošlog je vikenda snimljena na plaži tijekom strastvenog poljupca s novim muškarcem, Masonom Morfitom. Par je šetao po Malibuu uz ocean u ležernom izdanju držeći se za ruke i onda su se zaustavili te se prepustili nježnostima. 

Kako pišu strani mediji, Jordanin novi odabranik izvršni je direktor investicijske tvrtke. Inače, Jordana je 1. srpnja podnijela zahtjev za rastavom od supruga Andrewa, s kojim ima sinove Juliana (6) i Rowana (4). Supružnici su navodno počeli živjeti odvojeno početkom ove godine. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jordanabrewster (@jordanabrewster) on

Nije poznato što je dovelo do razvoda, a Jordana i Andrew ostali su u prijateljskim odnosima. Par se upoznao 2006. na snimanju horora "Teksaški masakr motornom pilom: Početak". Svoju su vezu u početku tajili jer su smatrali da će drugi članovi produkcije misliti da je to neprofesionalno. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene