Chick fight

Opako joj se zamjerila: 'Ona nema nos, ima samo dvije rupe!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lawrence je gotovo univerzalno obožavana, no izgleda kako je ipak stekla jednog neprijatelja tijekom ove godine koja je na izmaku.

Čini se kako se dobitnica Oskara zamjerila komičarki i glumici Joan Rivers, koju ste mogli vidjeti u 'Fashion Police' showu. 'Moja novogodišnja želja je da Jennifer Lawrence odraste i shvati koliko je sretna te da se smiri', rekla je Rivers.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence pokazala baš sve! Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

Jennifer Lawrence podigla glas: 'Zakonom bi zabranila da se ljude zove debelima na TV-u'

Očito je još uvijek osjetljiva na Lawrencine komentare iz studenog, kada je rekla da show poput 'Fashion Policea' govori mladima da sude drugima na temelju krivih vrijednosti te ih uči da je skroz u redu upirati prstom u ljude i govoriti im da su ružni i debeli.

80-godišnja Rivers odmah je reagirala na njezine komentare putem Twittera te je napisala kako je glumica arogantna i licemjerna te da je Lawrence očito voljela njezin show dok su joj dijelili komplimente tijekom dodjele nagrada, ali je počela govoriti protiv njega kad je trebala promovirati film.

J.Law nije direktno odgovorila na Riversin twit, no rekla je Barbari Walter kako smatra da bi 'trebalo biti ilegalno nazvati nekoga debelim na televiziji'. Popularna glumica odbila je izgubiti kilograme za potrebe uloge, iskreno je rekla da joj se dijete gade te je priznala da su ju fotošopirali. Rivers misli da ona ipak samo glumi.

'Obožavam što ona svima govori kako je krivo brinuti se o retuširanju i prikazu tijela na fotografijama, a, u međuvremenu, nju su više dirali nego ministranta u Vatikanu', rekla je Rivers za Huffington Post. 'Pogledajte njezine postere. Ona nema nos, ima samo dvije rupe. Jednostavno mora naučiti da ne priča o nečemu ako i sama to radi', rekla je Rivers.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene