Hrabra i uporna

Izgleda bolje no ikad, ali iza nje su teški dani borbe protiv bolesti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni šećerna bolest nije usporila mladu i ambicioznu glumicu Hazal Hayu, poznatu kao Ferihu u istoimenoj seriji na Novoj TV, na njezinom putu prema zvijezdama.

Prekrasna mlada glumica Hazal Haya, koju gledatelji Nove TV imaju priliku pratiti u seriji ´Djevojka imena Feriha´, izgleda bolje nego ikad, ali iza nje su bili teški dani.

Pogledaj i ovo showbuzz Bajkovita ljubavna priča Feriha - uvjerljivo najgledanija turska serija malih ekrana!

Naime, saznala je da boluje od šećerne bolest koja je u ni jednom trenu nije zaustavila u njezinom glumačkom usponu.

Hazal je priznala da je proces prihvaćanja bolesti za nju prošao dosta teško.

>> Kad smo bili mali... prepoznajete li TV zvijezde današnjice?

´Složila sam si plan prehrane prikladan bolesti i počela sam sama kuhati. Za dva i pol mjeseca moje zdravlje se poboljšalo i izgubila sam jedanaest kilograma´, izjavila je.

Glumica koja pršti optimizmom suvišne je kilograme izgubila za vrijeme boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je pohađala tečaj glume.

´Počela sam hodati svaki dan sat i pol. Nakon toga sam si složila dnevni raspored. Kupila sam jedan DVD s kardiopilatesom i vježbala uz njega. Nakon što bih u devet ujutro popila kavu, počela bih vježbati strogo se držeći uputa!´, otkrila je Hazal svoj plan koji joj je pomogao kontrolirati šećernu bolest.

U intervjuu koji je krajem kolovoza simpatična glumica dala za turski Hürriyet otkrila je da jako mlada preuzela odgovornost počevši glumiti sa samo šesnaest godina.

´Kada netko hrabro kaže: ´Da, želim to raditi!´, ne razmišlja o posljedicama tog posla i kako će on utjecati na njegov život. Primjerice, mama i teta govorile su mi: ´Završi fakultet, zatim se posveti glumi. Mi ćemo te poduprijeti!', ali nisam ih slušala. Rodila sam se s osam mjeseci. Oduvijek se žurim´, izjavila je Hazal.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene