sretne vijesti!

S bivšim je godinama prekidala i mirila se, a smirila se uz novog dečka s kojim je sada dobila i prvo dijete

Emma Roberts, Evan Peters (Foto: Profimedia) Emma Roberts, Evan Peters (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emma Roberts, Evan Peters (Foto: Profimedia) Galerija

Emma Roberts i Garrett Hedlund postali su roditelji malenog Rhodesa. Glumica se dobro oporavlja od poroda, a američki mediji javljaju da je sve prošlo u redu.

Emma Roberts i njezin dečko Garrett Hedlund postali su po prvi put roditelji, a kako javlja TMZ, glumica je rodila dječaka kojem su dali ime Rhodes. 29-godišnja Roberts se dobro oporavlja, no ni ona, a ni njezin dečko još nisu potvrdili sretne vijesti.

Pogledaj i ovo Emma Roberts, Evan Peters (Foto: Profimedia) Oboje krenuli dalje Za ovaj par nitko ne zna koliko su puta prekidali, no izgleda da je sad konačno: Ona već ljubi ovog ljepotana?

Zvijezda filma "Holidate" u kolovozu ove godine je potvrdila da čeka bebu s Hedlundom (36), s kojim je u vezi od ožujka prošle godine. "Garrett jedva čeka da postane otac i oboje su presretni. Spreman je preuzeti sve očinske dužnosti i smatra da je dijete pravi blagoslov", rekli su onda izvori bliski paru.

Emma Roberts je inače nedavno pozirala trudna na američko izdanje časopisa Cosmopolitan. "Otkad sam bila djevojčica maštala sam o trenutku kada ću postati majka. Preklinjala sam svoju majku da rodi još jedno dijete. Kada je došla kući iz bolnice s mojom sestrom, sjećam se da sam se samo htjela igrati s njom i grliti je", ispričala je u intervjuu glumica.

Dodala je i kako je bila malo prestrašena kada je ostala trudna, jer joj je jasno koliko detalja može poći po krivu. Srećom, sve je prošlo dobro i Emma je postala majka zdravog dječaka.

Nećakinja holivudske glumice Julije Roberts prije Garretta je bila u vezi s Evanom Petersom, a iako je par bio zaručen, nekoliko su puta prekidali i mirili se. Par tjedana prije nego što se počela viđati s Hedlund zauvijek se razišla od bivšeg dugogodišnjeg dečka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene