Glumici Denise Richards ovo je drugi brak, a prvi suprug bio joj je slavni Charlie Sheen.

Galerija


Slavnoj glumici ovo je drugi brak.

Vezani članci Laura Marijan i Goran Kuštreba - 2 Mladenci ogorčeni mjerama: ''Ako mi je suđeno da umrem od korone, neka to bar bude s osmijehom na licu jer znam da sam imala svoje svatove'' Brooke Mueller i Charlie Sheen (Foto: AFP) Bili su popularan, ali skandalozan par čiju su vezu uništile svađe, fizički obračuni i ovisnost

47-godišnja američka glumica Denise Richards ponovno je sretno udana žena. Njezin novi suprug je markantni Aaron Phypers, a vjenčanje je održano prošle subote u Malibuu. Mladenka nije skidala osmijeh s lica, a sudbonosno "da" par je izgovorio pred obitelji i najbližim prijateljima.

Denise Richards (Foto: Profimedia)
Denise Richards (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Poznata plavuša tom se prilikom odlučila za kratku, čipkastu vjenčanicu, dok je kosu samo podignula s jedne strane. Istovremeno, njezin je suprug blistao u rastvorenoj, bijeloj košulji te sivim hlačama.

Na ceremoniju je bio pozvan i glumičin bivši suprug, posrnuli glumac Charlie Sheen, no nije viđen na istoj. Podsjetimo, par je bio u braku od 2002. do 2006. godine te zajedno imaju dvije kćeri koje žive s majkom zbog Charliejevih skandala koji su se nakupili tijekom godina. Treću kćer Denise je posvojila nakon razvoda od glumca.

Denise Richards (Foto: Profimedia)
Denise Richards Charlie Sheen (Foto: Getty) Foto: Getty

Podsjetimo, bivši par upoznao se davne 1991. godine na setu filma "Loaded Weapon 1", a zaručili su se 10 godina kasnije. 2005. godine Denise je prvi put ostavila supruga dok je čekala njihovo drugo dijete, no brzo mu se vratila u nadi da će riješiti probleme. To se nije dogodilo, a samo godinu dana kasnije Denise je predala papire za razvod te zatražila zabranu prilaska zbog prijetnji smrću.

Za par su uslijedile brojne svađe, borbe na sudu zbog skrbništva nad kćerima te Charliejevi skandali, no 2012. godine oboje su priznali kako su "zakopali ratnu sjekiru".

 

Denise Richards (Foto: Profimedia)
Nicollette Sheridan (Foto: Getty) Foto: Getty

U prosincu 2017. godine, nekad jedna od najseksi holivudskih glumica, upoznala je Aarona koji je poznat i kao bivši suprug glumice Nicollette Sheridan. U to vrijeme oni su već bili razdvojeni, no razvod je finaliziran tek u kolovozu 2018. godine. Mjesec dana kasnije, Aaron i Denise su u braku.

Čestitke sretnom paru!