Candace Cameron Bure pamtimo po ulozi D.J. Tanner u seriji "Puna kuća".

Galerija


Glumicu Candace Cameron Bure upoznali smo u nekadašnjoj hit seriji "Puna kuća".

Vezani članci Charles Levin (Foto: Screenshot) Jezivi detalji smrti glumca iz serije "Seinfeld": Tijelo mu je bilo djelomično pojedeno Predstava Faustov Mefisto (Foto: Dnevnik.hr) Gledamo ih u hit-seriji, a spojio ih je još jedan projekt koji vrvi zanimljivostima i na kojem marljivo rade

Plavokosa slatkica danas ima 42 godine, glumi i u nastavku spomenute serije, a u slobodno vrijeme voli se zabavljati u društvu obitelji.

No posljednje takvo okupljanje nije završilo dobro po glumicu, jer je nakon njega prevezena u bolnicu. Naime, Candace je brat Kirk pregazio na go-kart stazi.

Minijaturno vozilo srećom ju nije ozbiljnije povrijedilo, a glumica se o događaju oglasila putem društvenih mreža.

"Što je obiteljsko okupljanje bez odlaska na hitnu? Naš zabavni dan završio je u bolnici. Imala sam go-kart nesreću, vlastiti brat me pregazio", kroz smijeh je ispričala glumica obožavateljima kojima se javila iz bolničkog kreveta te otkrila kako ipak nije ništa slomila.

Sama je priznala kako je nevjerojatno da je prošla bez lomova, a pokazala je i povredu ruke. Skidanje prstenja opisala je kao nešto najbolnije što je osjetila.

Čini se kako je glumica doista imala sreće! 

Meghan posvađala i prinčeve: William ju navodno ne može smisliti još od prvog susreta

Bivša Beckhamova cura uhvaćena u vrućim poljupcima s Playboy modelom Kate