Amra Prutina preminula je u 37. godini i njezina je smrt šokirala brojne kolege i prijatelje, koji su se oprostili od nje na društvenim mrežama. Mostarska glumica je rođena 4. kolovoza 1984. i pojavila se u brojnim predstavama, za koje je dobila nagrade i pohvale.

Galerija


Mostarska glumica Amra Prutina preminula je iznenada u 37. godini života. 

Od Amre se na Facebooku oprostio Mostarski teatar mladih.

"Vijest da je sa životne scene u beskrajna prostranstva nevidljivih scena vječnosti otišla naša Amra Prutina ostavila nas je u šoku, nemamo riječi. Amra je u našem teatru odrastala i postizala zapažene rezultate ugrađujući sebe cijelim svojim bićem u eMTeeM, koji je prihvatila i zavoljela kao svoj istinski dom, a mi nju kao nekog najrođenijeg", napisali su. Mnogi su u komentarima na objavu podijelili svoju tugu zbog preranog Amrina odlaska. 

Od glumice su se na društvenim mrežama oprostili i kolege i prijatelji. 

"I sad poleti hrabro gore! Tamo te čeka puno toga boljeg. Jer ovo nije kraj. I ovo nije naš posljednji susret. Toliko toga nas još čeka da doživimo i letimo. Uvijek ćemo biti tvoji dobri, a ponekad neposlušni učenici, koji su 'pak ponosno izgovarali riječi u našoj prvoj predstavi: 'Rođen sam u Goraždu, u toj maloj varošici istočne Bosne kroz koju teče divna i plahovita Drina. Gotovo cijelo svoje djetinjstvo proveo sam na toj rijeci. Drina je za mene jedan od dubljih doživljaja. Zanosila me je kao neko živo, božanstveno biće...' I ako ti saznaš nekako da smo se ponovo okupili i da radimo novi komad predstave, ali sasvim pogrešno, nemoj nas naružiti. Bit će to u čast tebi!" jedna je u nizu emotivnih objava. 

Prutina je rođena 4. kolovoza 1984. i školovala se na odsjeku za dramsku umjetnost na Fakultetu humanističkih znanosti u Mostaru. Glumila je u mnoštvu predstava te osvojila niz nagrada i pohvala za svoj talent. 

Kći nekadašnjeg miljenika žena dugu smeđu kosu odrezala je do posljednjeg centimetra, jedva smo je prepoznali!

Influencerica poginula dok je pokušavala snimiti savršenu fotografiju na litici, nije prva osoba koja je tamo stradala