teški dani

Glumcu amputirali nogu zbog komplikacija s koronavirusom, još je na respiratoru i bori se za život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nick Cordero u bolnici je završio prije više od dva tjedna zbog koronavirusa, a njegova supruga je potvrdila kako su mu amputirali desnu nogu zbog komplikacija.

Kanadskom glumcu Nicku Corderu liječnici su amputirali desnu nogu zbog komplikacija s koronavirusom, istaknula je njegova supruga. Kanadski glumac više se od dva tjedna bori s koronavirusom, a i dalje je na respiratoru.

Supruga glumca, Amanda Kloots, na društvenim mrežama je napisala kako su Nicku morali amputirati nogu zbog zgrušavanja krvi, no ističe kako je operacija prošla vrlo dobro. Na Instagramu je objavila dio njihovog prvog plesa na vječnaju.

"Dio plesa na našem vjenčanju. Obožavam plesati s tobom Nick i uskoro ćemo ponovno plesati zajedno", napisala je Amanda.

Cordero je trenutačno u bolnici u Los Angelesu, a i dalje se bori za život, no liječnici su optimistični za njegovo zdravlje. Njegova supruga obožavatelje redovito obavještava o njegovom stanju, a potaknula je prijatelje da plešu uz njegovu pjesmu "Live Your Life".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Part of our wedding dance ❤️ that our friends @swaywithmeny choreographed for us. I love dancing with you @nickcordero1 and we WILL dance again!

A post shared by AK! ⭐️ (@amandakloots) on

Nick Cordero je inače glumio na Broadwayju, a s obitelji trenutačno živi u Los Angelesu. Bio je nominiran za nagradu Tony, a glumio je u brojnim TV serijama poput "Zakon i red: Odjel za žrtve" te u nekoliko filmova.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović (Foto: PR) +0 Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Celebrity Joksimović ljutito odgovorio na prozivke zbog svog poteza, mnogima to nije primjereno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene