snimaju u hrvatskoj

Holivudske face stigle su u Dubrovnik, najviše pažnje privukao je glumac iz popularne humoristične serije

U Dubrovniku je započelo snimanje nove sezone popularne američke TV serije "Jack Ryan", a tim su povodom u Hrvatsku stigli i slavni holivudski glumci John Krasinski, Michael Pena i Michael Kelly.

Na raznim lokacijama u Dubrovniku započelo je snimanje nove sezone popularne američke TV serije "Jack Ryan" koja je temeljena na romanima književnika Toma Clancyja i njegovog "Ryanversea".

Pogledaj i ovo Dubrovnik: Snimanje 2. sezone serije Vikinzi: Valhalla - 2 Prizori sa seta Nove ekskluzivne scene iz Dubrovnika: Glumci popularne Netflixove serije poharali ulice grada!

Tim je povodom u grad pod Srđem stigla holivudska produkcija i slavni glumci, među kojima je najviše pažnje privukao John Krasinski.

Krasinski je najpoznatiji po ulozi u megapopularnom sitcomu "U uredu", a u seriji "Jack Ryan" igra naslovnu ulogu analitičara koji pokušava razotkriti uzorak u terorističkom komunikaciji što ga lansira u samo središte opasnosti.

Osim u serijama, ostvario je zapažene uloge i u brojnim holivudskim filmovima, od kojih su neki od najpoznatijih horor "Mjesto tišine", ratna drama "13 sati: Tajni vojnici Benghazija" i romantična komedija "Nešto posuđeno".

Krasinski je od 20120. u braku s glumicom Emily Blunt s kojom ima i dvije kćeri, sedmogodišnju Hazel i petogodišnju Violet.

U seriji glume i Michael Kelly te Michael Pena, koji su također stigli u Dubrovnik.

Kelly je publici najpoznatiji po ulogama u serijama "Kuća od karata" i "Zločinački umovi: Analiza počinitelja", te iz filmova "Zora živih mrtvaca", "Chronicle" i "Zamjena"

Penu trenutno imamo priliku gledati i u hit-seriji "Narcos", a glumio je i u brojnim filmovima od kojih su najpoznatiji "Posljednja patrola", "Luđaci na motorima" i "Otok fantazija".

Fotografije glumaca i seta u Dubrovniku pogledajte u galeriji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić priredila lijepo iznenađenje za obožavatelje, jedva su dočekali: "To je put kojim želim ići”

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chantel Jeffries (Foto: Instagram) +0 Chantel Jeffries (Foto: Profimedia) Celebrity Zavela je brojne svjetske face, a sada se od nje ne odvaja ni 14 godina stariji glazbenik, šuška se da su više od prijatelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene