Neke od najpoznatijih filmskih scena su one umiranja, a ovo su slavni glumci čiji likovi umiru u skoro svakom filmu.


Rijetki su oni filmovi koji se uspiju snimiti bez jedne smrti. Upravo su neke od najpoznatijih filmskih scena one umiranja, a ovim glumcima takve scene i nisu neki problem. Naime, oni su već pravi veterani u umiranju pred kamerama.

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson (FOTO: Getty)

Čini se kako slavni glumac Samuel L. Jackson u filmovima umire na dnevnoj bazi. Jackson broji i preko 20 smrti u filmovima. Možda se čini puno, ali kada glumiš u više od 100 filmova baš i nije. Neke od najpoznatijih scena njegove smrti su one iz filma 'Deep Blue Sea' kada se nađe u raljama velike bijele psine i scena iz filma 'Star Wars III: Revenge of the Sith' kada ga ubije car Palpatine.

Nicolas Cage

Nicolas Cage (FOTO: Getty)

Nicolas Cage kao da umire na najgore moguće načine. U filmu 'Vampire's Kiss' proboden je kolcem kroz prsa, u potpunosti je izgorio u filmu 'Kick-Ass', umro je od alkohola u filmu 'Leaving Las Vegas', a to su samo neke od njegovih filmskih smrti. No, zasigurno jedna od najgorih scena je ona kada su ga u filmu iz 2006. godine 'The Wicker Man' pčele izbole po licu.

Johnny Depp

Johnny Depp (FOTO: Getty)

Johnny Depp umire u filmovima kao što su 'The Astronaut's Wife' i 'Pirates of the Caribbean; Dead Man's Chest'. Ali njegova najbolja smrt na platnu zasigurno je i ona prva. U originalnom filmu 'Nightmare on Elm Street, Deppov lik, Glen spava na krevetu kad ga iznenada krevet 'proguta' i prouzrokuje fontanu krvi nakon što Glen nestane.

Bruce Willis

Bruce Willis (FOTO: Getty)

Bruce Willis kao da voli umirati u filmovima. Bruce broji na desetke scena smrti. U filmu 'Armagedon' spašava svijet tako što ga asteroid raznese. Također je umirao i u filmovima kao što su 'Twelve Monkeys', 'The Jackal', 'Sin City', 'Grindehouse'. Ali njegova najbolja scena smrti sigurno je ona iz 'The Sixth Sense'.

Danny Trejo

Danny Trejo (FOTO: Getty)

Danny Trejo se čini kao jedan od rijetkih glumaca koji bi se zasigurno izvukao iz smrtnih situacija. No, Danny je često izvukao tanji kraj. U filmu 'Bulletproof' je raznesen, u 'Death Wish IV' je ubijen od strane Charlesa Bronsona. No, scena iz akcijskog filma 'Heat', kada ga je nemilosrdno ubio slavni glumac Robert De Niro, je zasigurno najprepoznatljiva.