Kevin Gutherie je iskoristio kolegicu 2017. godine nakon što joj je pozlilo, a istragom je utvrđeno i kako se ona nije mogla braniti.

Galerija


Glumac poznat po filmu "Čudesne zvijeri i gdje ih naći", Kevin Guthrie (33) osuđen je na zatvorsku kaznu od tri godine zbog seksualnog uznemiravanja kolegice. U presudi stoji kako je glumac iskoristio 29-godišnju glumicu kojoj je pozlilo nakon izlaska, piše The Sun.

Sve se zbilo u rujnu 2017. godine u Glasgowu, a glumica ga je nakon toga prijavila policiji. Guthrie je prvo policiji rekao da joj je pomogao da sigurno doće kući, no istragom su pronašli njegov DNK na njezinim gaćicama. Ona je kasnije na sudu ispričala sve o gnjusnim događajima, a istaknula je da se nije mogla braniti jer joj je bilo loše.

Kevin Guthrie komentirao je kako bi zatvorska kazna mogla biti fatalna za njegovu karijeru. "Vjerovala ti je u trenutku dok joj nije bilo dobro i to si to iskoristio", rekao mu je sudac prilikom čitanja presude.

Atraktivne Srpkinje razvalile pozornicu na drugoj probi za Eurosong, šuška se i da je jedna od njih među natjecateljima našla dečka

Ima samo 19 godina, a društvene mreže joj već vrve obnaženim fotkama, što će njezin slavni otac reći na to?