Baš lijepo!

Lijepe vijesti stižu iz obitelji hrvatsko-srpskog glumačkog para s holivudskom adresom

Stefan Kapičić i Ivana Horvat (FOTO: Instagram) Stefan Kapičić i Ivana Horvat (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Stefan Kapičić i Ivana Horvat (FOTO: Instagram) Galerija

Ivana Horvat Kapičić i Stefan Kapičić sredinom travnja otkrili su da čekaju bebu, a par s američkom adresom dobio je sina.

Glumica Ivana Horvat Kapičić i njezin suprug i kolega Stefan Kapičić postali su roditelji. Par je dobio sina, no ime dječaka još nije poznato.

Pogledaj i ovo Stefan Kapičić uhvaćen u Beogradu Šarmera iz regije dugo nismo vidjeli, nekad je mamio uzdahe u domaćim serijama, a danas živi holivudski san s lijepom Hrvaticom!

Zvijezda serije "Zora dubrovačka" sretne je vijesti objavila fotografijama na Instagramu sredinom travnja ove godine. Na sretnim vijestima čestitale su joj brojne kolege.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mom🧸dad

A post shared by Ivana Horvat Kapičić (@ivanahorvatkapicic) on

Hrvatska glumica i srpski glumac već nekoliko godina grade karijeru u Hollywoodu, a nakon četiri godine veze u tajnosti su se vjenčali u Los Angelesu. Glumački par se upoznao na setu serije "Zora dubrovačka" i odonda su presretni u svojoj ljubavi.

Stefan Kapičić glumio je u nekoliko većih filmova, a svjetsku popularnost stekao je ulogom u filmu "Deadpool", gdje se pojavio uz Ryana Reynoldsa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene