Glumac Zijah Sokolović završio je na bolničkom liječenju zbog koronavirusa, a istaknuo je kako se zasad osjeća dobro.

Galerija


Glumac Zijah Sokolović zaražen je koronavirusom, a zbog loše kliničke slike liječnici su ga prije nekoliko dana hospitalizirali.

Vezani članci Andrej Plenković Merkel bi koordiniran pristup oko putovanja iz rizičnih područja, Plenković poručio: "Svaka država mora moći donositi odluke na temelju svojih procjena" Koronavirus u Hrvatskoj, ilustracija Brojke opet rastu: U Hrvatskoj više od sto novozaraženih, provjerite kakva je situacija u vašoj županiji

Blic javlja kako je Zijah trenutačno u beogradskoj bolnici, a tamošnjim se novinarima javio kada su ga pitali kako se osjeća.

"Ležim u bolnici. Dobro sam zasad. Moram prekinuti i hvala vam najljepša", rekao im je kratko Sokolović.

Osim Sokolovića još je nekoliko glumaca u Srbiji zadržano na bolničkom liječenju zbog komplikacija s koronavirusom, a neki od njih istaknuli su kako će u bolnici biti još nekoliko dana jer i dalje teško dišu.

Još prije nekoliko mjeseci Sokolović je rekao da je u samoizolaciji zbog koronavirusa te se čuva, a dok je trajala karantena, sa svog je balkona poručio brojnim kolegama da se čuvaju kako bi umjetnost mogla nastaviti živjeti.

Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!