Leži u bolnici

Zijah Sokolović pozitivan na koronu, hospitaliziran prije nekoliko dana, uspio je kratko komentirati svoje stanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Zijah Sokolović završio je na bolničkom liječenju zbog koronavirusa, a istaknuo je kako se zasad osjeća dobro.

Glumac Zijah Sokolović zaražen je koronavirusom, a zbog loše kliničke slike liječnici su ga prije nekoliko dana hospitalizirali.

Pogledaj i ovo Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) samo tjedan prije Sprema se objaviti peti album, no slavnom pjevaču pomršeni su planovi: "Ispričavam se svima koje sam iznevjerio"

Blic javlja kako je Zijah trenutačno u beogradskoj bolnici, a tamošnjim se novinarima javio kada su ga pitali kako se osjeća.

"Ležim u bolnici. Dobro sam zasad. Moram prekinuti i hvala vam najljepša", rekao im je kratko Sokolović.

Osim Sokolovića još je nekoliko glumaca u Srbiji zadržano na bolničkom liječenju zbog komplikacija s koronavirusom, a neki od njih istaknuli su kako će u bolnici biti još nekoliko dana jer i dalje teško dišu.

Još prije nekoliko mjeseci Sokolović je rekao da je u samoizolaciji zbog koronavirusa te se čuva, a dok je trajala karantena, sa svog je balkona poručio brojnim kolegama da se čuvaju kako bi umjetnost mogla nastaviti živjeti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene