Zagrebom se prošetao Vladimir Furdik, jedan od najslavnijih glumaca današnjice. Svojom je ulogom u ''Igri prijestolja'' oduševio fanove te popularne serije, no zbog kostima koji nosi u seriji malo je onih koji su ga prepoznali dok je šetao metropolom i uživao u noćnom životu.

Galerija


Gledali ste ga u "Igrama prijestolja", u "Jamesu Bondu" ("Skyfall"), u "Robinu Hoodu", ali vjerovali ili ne, ovog ste ga vikenda mogli gledati i na ulicama Zagreba.

Vezani članci Richard Madden Zvijezda "Igre prijestolja" pozirala bez majice i izazvala oduševljenje: "Pogled je predivan, ti si nešto osobito" Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Privatni život skrivaju iako su u braku 15 godina: Nitko ne zna ime njihove kćeri, a ni spol drugog djeteta

Vladimir Furdik, najpoznatiji kao glumac koji se krije iza jezive maske Noćnog kralja u "Igri prijestolja", sa svojim je društvom uživao u našoj metropoli.

Naime, glumac je s prijateljima došao (a gdje drugdje) u američki restoran Brewbites, gdje se, između ostalog, pozdravio i podružio s Hrvojem Šalkovićem, vlasnikom restorana.

''Bio je s većim društvom, bilo ih je iz cijelog svijeta i bili su potpuno opušteni. Čim su došli, naručili su rakije, a onda su uzeli nekoliko boca vina. Bilo ih je desetak. Jeli su burgere i rebarca, a nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva. Puno su se smijali i zezali. Vladimir je bio toliko simpatičan da je to čudo. Uopće nije strašan kao u 'Igri prijestolja''', otkrio je Hrvoje Šalković.

Slavni glumac u restoranu je proveo neko vrijeme, a kasnije je navodno popio i piće na terasi Arheološkog muzeja.

Podsjetimo se, na istom mjestu nedavno se pojavio i glumac Samuel L. Jackson. Čini se da holivudska imena očito jako vole američku hranu pa je ne žele zaobići ni tijekom boravka u Lijepoj Našoj.

Alka Vuica s 58 godina objavila fotografiju u toplesu, fanovi u šoku: "Moram popiti tabletu za tlak"