Tim Robbins uplovio je u bračnu luku bez ikakva publiciteta, a američki mediji javljaju kako je predao papire za rastavu od mlađahne Gratiele Brancusi.

Galerija


Zvijezda filma "Iskupljenje u Shawshanku", oskarovac Tim Robbins, navodno je podnio zahtjev za rastavu od svoje puno mlađe supruge Gratiele Brancusi, a nikada nije ni objavio da je s njom uopće stao pred oltar. TMZ javlja kako je glumac papire za razvod predao na sudu u Los Angelesu, a nije poznato kada se par vjenčao.

Vezani članci Svađa bračnog para, ilustracija Prijeti li ovoj europskoj zemlji zabrana razvoda braka? "To je civilizacijski nedopustivo, a nisam sigurna ni koliko je u interesu Crkve" Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian predala zahtjev za razvod od Kanyea Westa, pričalo se da neće žuriti, ali sve je iznenadila!

62-godišnji Tim je oko 33 godine stariji i Gratiele, glumice koja je na Sveučilištu u Bukureštu diplomirala 2012. godine, sudeći prema informacijama na njezinim društvenim mrežama.

To bi značilo da je njegova sada već bivša supruga sličnih godina kao i njegova djeca. Timov sin Jack Henry ima 31 godinu, dok Miles Guthrie ima 23. Djecu je dobio u 23-godišnjoj vezi sa glumicom Susan Sarandon.

Gratiela je glumca upoznala 2016. godine radeći kao specijalistica marketinga u njegovoj zakladi, u kojoj je Tim umjetnički direktor. Prvi put u javnosti su se zajedno pojavili u veljači 2018. godine, a godinu kasnije mediji su se raspisali o njihovim zarukama kada su na njezinu prstu primijetili dijamantni prsten.

Pomalo čudno izdanje Jelene Karleuše o kojem se već naveliko priča, odjevena je, ali kao da i nije

Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila