31-godišnji glumac i njegova 28-godišnja djevojka zajedno su od 2011. godine, a vijesti o trudnoći objavili su prije mjesec dana.

Galerija


Zvijezda filmova o Harryju Potteru, glumac Rupert Grint, postao je otac. Njegova djevojka Georgia Groome rodila je kćerkicu. Sretni par objavio je i službeno priopćenje.

Vezani članci Regé-Jean Page i Freddie Stroma Brzo su stekli vojsku obožavateljica, a većina se iznenadila kad je shvatila odakle su im poznati Rupert Grint (Foto: Profimedia) Nakon što je zaradio čak 28 milijuna funti, pod teretom slave izgubio je sam sebe

"Rupert Grint i Georgia Groome s radošću potvrđuju rođenje svoje kćeri. Mole sve da poštuju njihovu privatnost u ovom trenutku", stoji u službenom priopćenju, prenosi The Sun.

31-godišnji glumac i njegova 28-godišnja djevojka zajedno su od 2011. godine, a vijesti o trudnoći  objavili su prije mjesec dana.

Glumac se proslavio ulogom Rona Weasleyja u popularnoj filmskoj franšizi "Harry Potter". Za ulogu je zaradio čak 50 milijuna dolara. Rupert je navršivši 30. godinu u rijetkom intervjuu izjavio da bi volio uskoro imati djecu.

Gdje je i što danas radi šašavi tajni agent? Na filmu je sve manje, a privatni život jako dobro skriva od javnosti