Stigla prinova

Do posljednjeg trenutka skrivao je da mu je djevojka trudna: Ron iz ''Harryja Pottera'' postao je otac!

Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) +0 Rupert Grint (Foto: Profimedia) Galerija

31-godišnji glumac i njegova 28-godišnja djevojka zajedno su od 2011. godine, a vijesti o trudnoći objavili su prije mjesec dana.

Zvijezda filmova o Harryju Potteru, glumac Rupert Grint, postao je otac. Njegova djevojka Georgia Groome rodila je kćerkicu. Sretni par objavio je i službeno priopćenje.

Pogledaj i ovo Evanna Lynch više nije plavuša Pamtimo je kao simpatičnu Lunu iz Harryja Pottera, no otad se dosta promijenila, a godinama je u tajnosti ljubila i kolegu iz filma!

"Rupert Grint i Georgia Groome s radošću potvrđuju rođenje svoje kćeri. Mole sve da poštuju njihovu privatnost u ovom trenutku", stoji u službenom priopćenju, prenosi The Sun.

31-godišnji glumac i njegova 28-godišnja djevojka zajedno su od 2011. godine, a vijesti o trudnoći  objavili su prije mjesec dana.

Glumac se proslavio ulogom Rona Weasleyja u popularnoj filmskoj franšizi "Harry Potter". Za ulogu je zaradio čak 50 milijuna dolara. Rupert je navršivši 30. godinu u rijetkom intervjuu izjavio da bi volio uskoro imati djecu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene