obitelj bila uz njega

Glumac poznat po ulogama u brojnim filmovima i hit-serijama preminuo u 55. godini od posljedica tumora

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Paula Rittera publika pamti po ulogama u serijama "Černobil" te "Friday night dinner" te po nekoliko filmova uključujući one o Jamesu Bondu i Harryju Potteru. Preminuo je u 55. godini.

Zvijezda filma "Harry Potter i princ miješane krvi" te serije "Friday night dinner", Paul Ritter, preminuo je u 55. godini, javljaju svjetski mediji.

Daily Star piše kako je Ritter preminuo od posljedica tumora na mozgu.

"S velikom tugom mogu potvrditi da je Paul Ritter preminuo sinoć. Preminuo je mirno u krugu obitelji, a supruga Polly te sinovi Frank i Noah su bili uz njega", rekao je njegov agent. Istaknuo je kako je glumac bio iznimno talentiran te je svoj posao uvijek obavljao s velikim užitkom.

Paul Ritter pojavio se i u najnovijoj sezoni serije koja će se tek emitirati krajem ove godine. Osim u spomenutim filmovima i serijama, glumac se pojavio i uz Daniela Craiga u filmu o Jamesu Bondu "Zrno utjehe" te u seriji "Černobil".

Tijekom karijere dobio je nekoliko nominacija za prestižne nagrade, uključujući i onu za nagradu Tony.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio u filmu Vuk s Wall Streeta Vuk s Wall Streeta (Foto: Getty Images) +0 Vuk s Wall Streeta (Foto: Screenshot) Zanimljivosti O njegovu životu snimljen je hit-film, a nakon zatvora i milijunskog duga on opet uživa, dok ljepotice i dalje trče za njim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene