Orson Bean (91) prelazio je cestu u Los Angelesu izvan pješačkog prijelaza. Udario ga je automobil, a Bean je preminuo na mjestu nesreće.

Galerija


Glumac i komičar Orson Bean preminuo je u petak navečer u 92. godini života nakon što je na njega naletio automobil dok je prelazio cestu u Los Angelesu.

Vezani članci Pavle Kalinić Pavle Kalinić otkrio koga bi volio vidjeti na čelu Zagreba nakon izbora, državni vrh pozvao na komemoraciju Bandiću Milan Bandić Pristižu reakcije na smrt Milana Bandića, Peđa Grbin izrazio sućut obitelji i poručio: "Bandićev način upravljanja Zagrebom danas odlazi u povijest"

Kako piše TMZ, glumac je cestu prelazio izvan pješačkog prijelaza na području kvarta Venice blizu plaže, a jedno vozilo ga je "okrznulo", dok ga je drugo udarilo. Bean je na mjestu nesreće preminuo.

Policija je istaknula kako su oba vozila ostala na mjestu nesreće, a nije još posve sigurno hoće li protiv vozača podići prijavu.

Orson Bean je TV karijeru započeo 1950-ih godina, a kao komičar se mnogo puta pojavio u emisijama poput "The Tonight Show" s Johnnyjem Carsonom i "The Ed Sullivan Show". Glumio je u popularnoj TV seriji "Kućanice", u Netflixovoj seriji "Grace and Frankie" te u filmu "Biti John Malkovich".

Orson Bean iza sebe je ostavio suprugu Alley Mills i četvero djece.

Kirkova udovica klonula u suzama na sprovodu, uz nju je bila cijela ožalošćena obitelj