Orson Bean (91) prelazio je cestu u Los Angelesu izvan pješačkog prijelaza. Udario ga je automobil, a Bean je preminuo na mjestu nesreće.

Galerija


Glumac i komičar Orson Bean preminuo je u petak navečer u 92. godini života nakon što je na njega naletio automobil dok je prelazio cestu u Los Angelesu.

Vezani članci Koronavirus u Americi, ilustracija Dramatična predviđanja stručnjaka: Koronavirus bi u SAD-u mogao ubiti između 100 i 200 tisuća ljudi Rade Radolović - 2 Zgodni glumac hit serije koji je osvojio ženska srca: "Teško mi je kao i svima, no nadam se da ćemo steći više razumijevanja"

Kako piše TMZ, glumac je cestu prelazio izvan pješačkog prijelaza na području kvarta Venice blizu plaže, a jedno vozilo ga je "okrznulo", dok ga je drugo udarilo. Bean je na mjestu nesreće preminuo.

Policija je istaknula kako su oba vozila ostala na mjestu nesreće, a nije još posve sigurno hoće li protiv vozača podići prijavu.

Orson Bean je TV karijeru započeo 1950-ih godina, a kao komičar se mnogo puta pojavio u emisijama poput "The Tonight Show" s Johnnyjem Carsonom i "The Ed Sullivan Show". Glumio je u popularnoj TV seriji "Kućanice", u Netflixovoj seriji "Grace and Frankie" te u filmu "Biti John Malkovich".

Orson Bean iza sebe je ostavio suprugu Alley Mills i četvero djece.

Kirkova udovica klonula u suzama na sprovodu, uz nju je bila cijela ožalošćena obitelj