O problemima djece

Glumac Nebojša Glogovac u humanitarnom projektu 'Jednaki'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Humanitarni film 'Jednaki', koji se sastoji od osam priča koje obrađuju najveće probleme djece, među kojima su siromaštvo, zlostavljanje djece, diskriminacija, brakovi maloljetnih, pritvor maloljetnika, briga o zdravlju djece, pravo na identitet i djeca izbjeglice - ujedinio je umjetničku elitu Srbije.

Segmenti koji nose nazive po mališanima koji igraju rame uz rame sa glumačkim velikanima poput Mirjane Karanović, Nebojše Glogovca, Sergeja Trifunovića, Nele Mihailović, Marka Nikolića, Borisa Milivojevića zajedno sa redateljima među kojima su Igor Stoimenov, Ivica Vidanović, Miloš Đukelić, Dejan Karaklajic, Darko Lungulov, Miloš Petričić i mnogi drugi, polako se privode kraju, piše Story.rs.

Pogledaj i ovo Sergej Trifunović Opet u problemima Sergej Trifunović završio u zatvoru, javio se na poziv suda pa su ga odmah i zatvorili, ali nije dugo tamo ostao!

Popularni Sergej Trifunović, koji ima glavnu ulogu u priči 'Anđela' zapravo igra samog sebe, budući da se radnja vrti oko bolesne djevojčice kojoj je potreban novac za operaciju, a on i u filmu odlučuje upasti u kuću 'Velikog brata' i na vrlo direktan način skrenuti pažnju sa lake zabave zasnovane na privatnim životima koju obožavaju milijuni ljudi na realne probleme najmlađih.

Glumica Nela Mihailović zatekla se u priči 'Sofija' koja govori o djevojčici koju je u djetinjstvu zlostavljao otac kojeg inače tumači čuveni Marko Nikolić. Nebojša Glogovac glumi u segmentu koji se bavi temom siromaštva i nosi naziv 'Milan', a u kojem ga devetogodišnji dječak sprječava da izvrši samoubojstvo.

I glumci i redatelji koji sudjeluju u ostvarenju 'Jednaki' rade bez honorara i odlučni su u namjeri da ukažu na probleme koji muče djecu, a koji su, kako su u više navrata istakli jednoglasno, potpuno zanemareni.

Podsjećamo, glumca Nebojšu Glogovca možete gledati nedjeljom u glazbeno-dramskom spektaklu 'Stella' na Novoj TV od 20 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene