Milan Pavlović
Milan Pavlović Foto: IMDB

Glumac Milan Pavlović ponudio je smještaj u Sarajevu četveročlanoj obitelji iz Hrvatske koja je ostala na ulici zbog potresa.


Brojne domaće zvijezde ponudile su pomoć stradalima u razornom potresu koji je u utorak pogodio središnju Hrvatsku, a u pomoći su im se pridružile i kolege iz regije. Poznati sarajevski glumac Milan Pavlović na svom je Facebooku objavio da nudi smještaj.

Vezani članci Potres kod Visa Novi potres zatresao Dalmaciju: Epicentar nedaleko od Visa, prve procjene kažu 3,2 prema Richteru Željko Rukavina, predsjednik društva HCK-a Topusko Građani tvrde da Crveni križ u Topuskom potrebitima naplaćuje humanitarnu pomoć. Ravnatelj: "To su članarine"

"Nudim privremeni smještaj u Sarajevu četveročlanoj obitelji iz Hrvatske koja je ostala na ulici zbog potresa... Shareajte, tagirajte, u tome nisam dobar", napisao je na svom profilu. Pavlović je inače domaćoj javnosti najpoznatiji po ulozi Dine Mehmedamujkića u seriji "Lud, zbunjen, normalan".

Njegovu lijepu gestu mnogi su pohvalili u komentarima.

Nudim privremeni smještaj u Sarajevu četveročlanoj porodici iz Hrvatske koja je ostala na ulici zbog zemljotresa... sharujte tagujte u tome nisam vičan...

Posted by Milan Pavlović on Tuesday, December 29, 2020

Razorni potres ujedinio Hrvatsku: Nakon prvotnog šoka i domaće su zvijezde odlučile pomoći