velika transformacija

Tek sjena muškarca za kojim su žene uzdisale: Nekad poznati zavodnik ima poveći trbuh i ne stari poput vina

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) +0 Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Galerija

Matt LeBlanc je u sportskom izdanju pokazao poveći trbuh koji mu je napinjao majicu s kratkim rukavima.

Glumac Matt LeBlanc (53) proslavio se ulogom smotanog zavodnika Joeyja Tribiannija u popularnoj seriji "Prijatelji" i žene diljem svijeta su ga obožavale. 

Pogledaj i ovo Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Getty Images) Je li zaista pretjerala? Uloga Monice obilježila ju je za čitav život, ali jedna joj je stvar nakon snimanja posebno teško pala, o tome nije htjela ni govoriti

No danas je Matt tek sjena tog muškarca. Glumac je viđen u Los Angelesu kako izvršava neke obveze i posjetio je jednu tvrtku s građevinskim materijalom. Kao i ranije LeBlanc je začudio svojim izgledom, odnosno velikom transformacijom od dana njegove najveće slave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Season 4 premiere of #manwithaplan is April 2nd at 8:30pm/7:30pm central on #CBS see you then.

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc) on

Obukao je trenirku i majicu s kratkim rukavima te je obuo radničke cipele i imao kapu na glavi. Matt je nosio i zaštitnu masku za lice. No ono što je upadalo u oči bila je njegova puno jača građa i trbuh koji je napinjao crnu majicu. 

Inače, posebna epizoda "Prijatelja" se trebala snimati u ožujku, no sve je odgođeno zbog pandemije koronavirusa i čeka se odluka producenata. Osim LeBlanca jako se promijenio i Matthew Perry koji šokira javnost svojim izgledom. Jako se udebljao, teško se kreće, no ne ostavlja se cigarete.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Lijepa Franka u donjem rublju uputila snažnu poruku i dobila brojne komplimente: "Najdivnija"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene