Matt LeBlanc je u sportskom izdanju pokazao poveći trbuh koji mu je napinjao majicu s kratkim rukavima.

Galerija


Glumac Matt LeBlanc (53) proslavio se ulogom smotanog zavodnika Joeyja Tribiannija u popularnoj seriji "Prijatelji" i žene diljem svijeta su ga obožavale. 

Vezani članci Courteney Cox - 3 Odglumila urnebesnu scenu iz "Prijatelja" i postala pravi hit: Oglasile se mnoge zvijezde pa i Beckham Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Fanovi ''Prijatelja'' konačno bi mogli doći na svoje: Informacija o kojoj se dugo šuška postat će stvarnost?

No danas je Matt tek sjena tog muškarca. Glumac je viđen u Los Angelesu kako izvršava neke obveze i posjetio je jednu tvrtku s građevinskim materijalom. Kao i ranije LeBlanc je začudio svojim izgledom, odnosno velikom transformacijom od dana njegove najveće slave. 

Obukao je trenirku i majicu s kratkim rukavima te je obuo radničke cipele i imao kapu na glavi. Matt je nosio i zaštitnu masku za lice. No ono što je upadalo u oči bila je njegova puno jača građa i trbuh koji je napinjao crnu majicu. 

Inače, posebna epizoda "Prijatelja" se trebala snimati u ožujku, no sve je odgođeno zbog pandemije koronavirusa i čeka se odluka producenata. Osim LeBlanca jako se promijenio i Matthew Perry koji šokira javnost svojim izgledom. Jako se udebljao, teško se kreće, no ne ostavlja se cigarete.

Lijepa Franka u donjem rublju uputila snažnu poruku i dobila brojne komplimente: "Najdivnija"