Pazite na sebe!

Zvijezda ''Igre prijestolja'' pozitivna na koronavirus, na Instagramu se oglasila i glumica koja je u karanteni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda "Igre prijestolja" Kristofer Hivju oglasio se na Instagramu i rekao da je s obitelji u izolaciji. Glumica Rachel Matthews također je priznala da ima koronavirus.

Kako raste broj oboljelih od koronavirusa u svijetu, tako se svakim danom povećava i popis slavnih koji javljaju da su zaraženi.

Pogledaj i ovo Kristina Krepela na setu Jeste li ju uočili? Naša lijepa glumica objavila je fotke s druženja sa svjetskim zvijezdama, ona je jedina dobila priliku za tako nešto!

Među njima je sada i Kristofer Hivju (41), poznat po liku Tormunda u seriji "Igra prijestolja". 

Glumac se obratio javnosti na Instagramu.

"Pozdrav iz Norveške! Žao mi je što moram reći da sam pozitivan na koronavirus. Moja obitelj i ja ćemo biti u kućnoj izolaciji koliko god je potrebno. Dobrog smo zdravlja i ja imam samo blage simptome prehlade. Postoje ljudi s većim rizikom za koga bi ovaj virus mogao biti poguban, stoga pozivam sve vas da budite izuzetno oprezni. Perite ruke, budite metar i pol udaljeni jedni od drugih, idite u karantenu... Učinite sve što možete da zaustavite širenje virusa", napisao je Hivju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health - I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on

Dodao je kako se svi zajedno možemo boriti protiv koronavirusa i spriječiti krizu u bolnicama.

"Pazite jedni na druge, držite se na udaljenosti i ostanite zdravi! Posjetite internetsku stranicu Centra za kontrolu bolesti u vašoj zemlji i pridržavajte se pravila kako biste bili sigurni i zaštitili ne samo sebe već i cijelu našu zajednicu, a posebno rizične skupine, kao što su starije osobe", savjetovao je Kristofer. 

Osim Hivjua, i glumica Rachel Matthews (26) oglasila se na Instagramu i rekla da je zaražena koronavirusom. Rachel, koja je poznata po filmovima "Snježno kraljevstvo 2" i "Sretan dan smrti" progovorila je o svojim simptomima i istaknula da je bila u karanteni prošli tjedan.

"Osjećam se bolje i objavljivat ću neke informacije kako bih pomogla drugima. Možete mi se javiti i pitati me bilo što. Molim vas, promišljeno donosite odluke i budite pametni i odgovorni", napisala je glumica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Xmas!! 🎁

A post shared by Rachel Matthews (@rachellynnmatthews) on

Dosad su potvrdili da su zaraženi koronovirusom glumci Tom Hanks i supruga Rita Wilson, Idris Elba i Olga Kurylenko.

Prema posljednjim informacijama, Hanks je pušten iz australske bolnice u kojoj je bio u izolaciji, no njegova žena do daljnjega ostaje u bolnici. 

Hanks se navodno vratio u penthause u Gold Coast, gdje je odsjeo s Ritom po dolasku na snimanje filma o Elvisu Presleyju u Australiju.

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene